Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Stabbers Jets FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Tosh is nu in balbezit. Hart rent richting de bal. Tosh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tosh krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Tosh kopt de bal weg. Stein is nu in balbezit. Stein met een sublieme pass. MacRuer is nu in balbezit. MacRuer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Clergy geeft een lange en hoge pass. Tosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosh speelt de bal door. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Stalker met een snelle inworp. McDowell rent richting de bal. McDowell passt de bal zonder na te denken. MacRuer rent richting de bal. MacRuer haalt uit met een fantastische trap. Doyle bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Stabbers 51%, Jets FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northern Stabbers - Jets FC 0:0

48e minuut.
Forrest is nu in balbezit. Fullerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest rent richting de bal. Melville rent richting de bal. Melville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Stabbers - Jets FC 0:1

51e minuut.
Stein rent richting de bal. Stein speelt de bal door. Carrick rent richting de bal. MacRuer rent richting de bal. MacRuer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Bruce geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McFadden met de inworp. Stein is nu in balbezit. Stein schiet op doel. Doyle bokst de bal weg.

69e minuut.
Inworp. McFadden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stein kan de bal niet met de borst controleren. Stein geeft de bal voor. MacRuer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tosh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stein rent richting de bal. Stein probeert naar een medespeler te passen. McDowell bereikt de bal nog maar net als eerste. McDowell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Northern Stabbers - Jets FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Stabbers 35%, Jets FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northern Stabbers - Jets FC 1:1