Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BrooklynSeagulls Jets FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
MacVeagh geeft een hoge lob. MacAllister probeert de bal aan de voet te houden. Muir is nu in balbezit. Nicholson onderschept slim de pass. Nicholson haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Payne heeft problemen om de bal te vangen. Payne draait met de bal, schiet en ... Daar is Bruce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Payne haalt uit met een fantastische trap. Bruce kopt de bal weg. Payne rent richting de bal. Payne haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Carrick de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nicholson geeft een lange en hoge pass. Muir rent richting de bal. Muir probeert naar een medespeler te passen. Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BrooklynSeagulls - Jets FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BrooklynSeagulls 33%, Jets FC 67%.
BrooklynSeagulls - Jets FC 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt Bruce de bal. Bruce speelt de bal door. MacAulay met een sublieme pass. Melville rent richting de bal. Melville schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
MacAulay is nu in balbezit. Christie onderschept slim de pass. MacAulay is nu in balbezit. Christie onderschept slim de pass. Christie geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
MacAulay geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicholson is nu in balbezit. Nicholson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
McQuilter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacDuff komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Doyle trapt de bal weg. Roy geeft de bal voor. Macintosh heeft problemen om de bal te vangen. Melville is nu in balbezit. Melville haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BrooklynSeagulls 49%, Jets FC 51%.
BrooklynSeagulls - Jets FC 1:0