Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Time Skip Fc Malkyy
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Will bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggart bereikt de bal nog maar net als eerste. Will verovert de bal door een tackle van achteren. Will draait met de bal, schiet en ... Stirling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Skip - Fc Malkyy 0:1

21e minuut.
Nesbitt geeft een lange en hoge pass. Taggart rent richting de bal. Taggart probeert naar een medespeler te passen. Sweeney is nu in balbezit. Sweeney geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sweeney rent richting de bal. Sweeney geeft een hoge lob. Cormack kopt de bal weg. Will bereikt de bal nog maar net als eerste. Will schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Time Skip 62%, Fc Malkyy 38%.
Time Skip - Fc Malkyy 0:1

63e minuut.
Bremner passt de bal in één keer door. Daar is Dawson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawson passt de bal zonder na te denken. Will is nu in balbezit. Will haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dixon geeft de bal voor. Lachie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dawson heeft problemen om de bal te vangen. Will bereikt de bal nog maar net als eerste. Will schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Skip - Fc Malkyy 0:2

87e minuut.
Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne geeft een hoge lob. Lachie kopt de bal weg. Dixon is nu in balbezit. Dixon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Time Skip - Fc Malkyy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Time Skip 54%, Fc Malkyy 46%.
Time Skip - Fc Malkyy 1:2