Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jets FC Time Skip
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stirling trapt de bal weg van het doel. Dixon kopt de bal weg. Finlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Finlay haalt uit met een fantastische trap. Doyle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Haldane geeft een lange en hoge pass. Carr is nu in balbezit. Melville verovert de bal door een tackle van achteren. Melville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jets FC - Time Skip 1:0

35e minuut.
Muir geeft de bal voor. Dowe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dawson. Dawson krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Haldane speelt de bal door. Dowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowe met een sublieme pass. Melville rent richting de bal. Melville schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dixon speelt de bal door. Finlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Finlay rent richting de bal. Finlay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jets FC 48%, Time Skip 52%.
Jets FC - Time Skip 1:0

61e minuut.
Dowe geeft de bal voor. Muir rent richting de bal. Taggart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muir wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Muir kan niet meer verder spelen. Hart komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Roy is nu in balbezit. Roy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dawson de bal. Melville is nu in balbezit. Melville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
MacAulay geeft de bal voor. Inworp. Sweeney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jets FC 43%, Time Skip 57%.
Jets FC - Time Skip 1:0