Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Malkyy Rough Diamonds
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Law rent richting de bal. MacGorrie onderschept slim de pass. MacGorrie met een sublieme pass. Crombie rent richting de bal. Crombie schiet op doel. Gilbert bokst de bal weg.

19e minuut.
Johnson speelt de bal door. Law rent richting de bal. MacGorrie verovert de bal door een tackle van achteren. MacGorrie geeft een lange en hoge pass. Stalker krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nesbitt verovert de bal door een tackle van achteren. Nesbitt haalt uit met een fantastische trap. Lambert kopt de bal weg. Cormack rent richting de bal. Cormack schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Adamson geeft een lange en hoge pass. MacGorrie geeft de bal voor. Lachie is nu in balbezit. Crombie onderschept slim de pass. Crombie geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cormack verovert de bal door een tackle van achteren. Nesbitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Will bereikt de bal nog maar net als eerste. Will schiet op doel. Matheson bokst de bal weg. Dunbar heeft problemen om de bal te vangen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Will onderschept slim de pass. Will haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Malkyy - Rough Diamonds 1:0

41e minuut.
Adamson is nu in balbezit. Cormack verovert de bal door een tackle van achteren. Cormack speelt de bal door. Will rent richting de bal. Will haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Malkyy - Rough Diamonds 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Malkyy 41%, Rough Diamonds 59%.
Fc Malkyy - Rough Diamonds 2:0

56e minuut.
Will draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Irons de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bremner neemt de hoekschop. Cormack kopt de bal weg. Paal!

59e minuut.
Klungelig pakt Nesbitt de bal. Dunbar is nu in balbezit. Dunbar passt de bal in één keer door. Adamson bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stalker rent richting de bal. Stalker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Malkyy - Rough Diamonds 2:1

68e minuut.
Crombie kopt de bal weg. Adamson is nu in balbezit. MacKichan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacKichan krijgt een gele kaart. Adamson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dunbar komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Malkyy - Rough Diamonds 2:2

71e minuut.
Bremner geeft de bal voor. McGeady rent richting de bal. Will is nu in balbezit. Will draait met de bal, schiet en ... Matheson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Malkyy - Rough Diamonds 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Malkyy 51%, Rough Diamonds 49%.
Fc Malkyy - Rough Diamonds 3:2