Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Stabbers FUC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Scobie geeft een hoge lob. Clergy bereikt de bal nog maar net als eerste. McHewitt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. McHewitt krijgt een gele kaart.

5e minuut.
MacRuer kopt de bal weg. McFadden probeert de bal aan de voet te houden. Sutton is nu in balbezit. McFadden is nu in balbezit. McFadden speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
MacCrain passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt McHewitt de bal. McHewitt passt de bal in één keer door. MacSween rent richting de bal. MacSween schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
McDowell rent richting de bal. MacSween verovert de bal door een tackle van achteren. McHewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. McHewitt draait met de bal, schiet en ... Crombie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Stabbers - FUC 0:1

35e minuut.
MacRuer passt de bal met de wreef. McFadden bereikt de bal nog maar net als eerste. McFadden geeft een hoge lob. MacRuer rent richting de bal. MacRuer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Clergy passt de bal in één keer door. MacSween bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTear begaat een overtreding. MacTear krijgt een gele kaart.

44e minuut.
MacSween is nu in balbezit. MacSween schiet op doel. Klungelig pakt McDowell de bal. McHewitt springt en kopt de bal. Klungelig pakt Fullerton de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Stabbers - FUC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Stabbers 61%, FUC 39%.
Northern Stabbers - FUC 0:2

59e minuut.
MacAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAllister geeft de bal voor. Turner controleert de bal met de borst. MacRuer onderschept slim de pass. MacRuer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Stabbers - FUC 1:2

65e minuut.
Sutton met de inworp. Scobie geeft een lange en hoge pass. Daar is MacTear, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacSween is nu in balbezit. MacSween schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sutton geeft een hoge lob. Inworp. McFadden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Stein de bal. Stein geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Scobie bereikt de bal nog maar net als eerste. Scobie met een sublieme pass. MacSween is nu in balbezit. MacSween draait met de bal, schiet en ... Crombie probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Stabbers - FUC 1:3

89e minuut.
Klungelig pakt Scobie de bal. Scobie geeft de bal voor. MacCrain is nu in balbezit. MacSween is nu in balbezit. MacSween haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Stabbers 53%, FUC 47%.
Northern Stabbers - FUC 1:3
FUC