Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FUC Northern Stabbers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
MacSween bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTear onderschept slim de pass. McDowell rent richting de bal. Armstrong onderschept slim de pass. Armstrong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FUC - Northern Stabbers 1:0

14e minuut.
MacCrain kopt de bal weg. Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkinson geeft een lange en hoge pass. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong haalt uit met een fantastische trap. Crombie bokst de bal weg.

33e minuut.
McNicoll verovert de bal door een tackle van achteren. McNicoll geeft een lange en hoge pass. MacAllister rent richting de bal. MacSween verovert de bal door een tackle van achteren. MacSween schiet op doel. Crombie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUC 43%, Northern Stabbers 57%.
FUC - Northern Stabbers 1:0

57e minuut.
Wilkinson geeft een hoge lob. Stein rent richting de bal. Stein passt de bal met de wreef. MacSween rent richting de bal. MacSween schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
MacTear is nu in balbezit. MacTear passt de bal zonder na te denken. Sutton is nu in balbezit. MacRuer onderschept slim de pass. MacRuer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is MacCrain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacCrain passt de bal in één keer door. Tosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosh passt de bal met de wreef. MacRuer rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McDowell bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McNicoll. McNicoll krijgt een gele kaart.

68e minuut.
MacKinley onderschept slim de pass. MacKinley met een sublieme pass. McNicoll is nu in balbezit. MacRuer onderschept slim de pass. MacRuer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
MacRuer probeert de bal aan de voet te houden. McDowell rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armstrong. Armstrong krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Armstrong rent richting de bal. MacSween bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong schiet op doel. Crombie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FUC - Northern Stabbers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUC 52%, Northern Stabbers 48%.
FUC - Northern Stabbers 2:0
FUC