Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Time Skip BrooklynSeagulls
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Fletcher onderschept slim de pass. Woods verovert de bal door een tackle van achteren. Dallas onderschept slim de pass. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Taggart kopt de bal weg. McCann heeft problemen om de bal te vangen. McCann geeft een hoge lob. Payne rent richting de bal. Payne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sweeney is nu in balbezit. McCann bereikt de bal nog maar net als eerste. McCann geeft een hoge lob. Payne is nu in balbezit. Payne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Woods onderschept slim de pass. Woods met een sublieme pass. Payne is nu in balbezit. Payne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Woods onderschept slim de pass. Nicholson is nu in balbezit. Nicholson passt de bal in één keer door. Payne is nu in balbezit. Payne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Time Skip 50%, BrooklynSeagulls 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Time Skip - BrooklynSeagulls 0:0

46e minuut.
Woods passt de bal zonder na te denken. Christie rent richting de bal. Christie geeft een lange en hoge pass. Daar is Payne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Payne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Skip - BrooklynSeagulls 0:1

73e minuut.
Payne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skelton is nu in balbezit. Skelton geeft de bal voor. Sweeney is nu in balbezit. Sweeney geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Finlay met een sublieme pass. Woods speelt de bal door. Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr onderschept slim de pass. Carr met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
MacAdie is nu in balbezit. Dixon onderschept slim de pass. Dixon met een sublieme pass. Finlay is nu in balbezit. Finlay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
McQuilter rent richting de bal. Dixon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McQuilter. McQuilter krijgt een gele kaart. Dixon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dallas met een snel genomen vrije trap. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finlay rent richting de bal. Finlay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Time Skip 50%, BrooklynSeagulls 50%.
Time Skip - BrooklynSeagulls 0:1