Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Malkyy FUC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
MacCrain geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cormack met een snelle inworp. McGeady bereikt de bal nog maar net als eerste. McGeady geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Will maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Malkyy - FUC 1:0

8e minuut.
McHewitt heeft problemen om de bal te vangen. Cormack is nu in balbezit. Met opzet legt McHewitt zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, McHewitt moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! McHewitt schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Cormack passt de bal met de wreef. Lachie rent richting de bal. Lachie geeft een lange en hoge pass. Will bereikt de bal nog maar net als eerste. Will haalt uit met een fantastische trap. Henry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
MacCrain is nu in balbezit. Nesbitt onderschept slim de pass. McNicoll is nu in balbezit. Nesbitt verovert de bal door een tackle van achteren. Nesbitt speelt de bal door. Henry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Will is nu in balbezit. Will haalt uit met een fantastische trap. Henry werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Malkyy - FUC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Malkyy 33%, FUC 67%.
Fc Malkyy - FUC 2:0

60e minuut.
MacKichan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKichan passt de bal in één keer door. Will is nu in balbezit. Nesbitt is nu in balbezit. Nesbitt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
McNicoll verovert de bal door een tackle van achteren. MacKichan bereikt de bal nog maar net als eerste. McNicoll begaat een overtreding. McNicoll krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Malkyy 47%, FUC 53%.
Fc Malkyy - FUC 2:0
FUC