Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Time Skip Northern Stabbers
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Tosh met een snelle inworp. Clergy rent richting de bal. Clergy passt de bal zonder na te denken. Tosh geeft de bal voor. MacRuer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Taggart is nu in balbezit. MacRuer onderschept slim de pass. Stein is nu in balbezit. MacRuer bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRuer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Skip - Northern Stabbers 0:1

39e minuut.
Dixon probeert naar een medespeler te passen. Clergy rent richting de bal. Clergy speelt de bal door. Tosh is nu in balbezit. Tosh geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Carr geeft een lange en hoge pass. Finlay is nu in balbezit. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Finlay is nu in balbezit. Finlay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Time Skip 58%, Northern Stabbers 42%.
Time Skip - Northern Stabbers 0:1

49e minuut.
Nevis met de inworp. Sweeney rent richting de bal. Sweeney geeft de bal voor. Fletcher heeft problemen om de bal te vangen. Fletcher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dixon passt de bal met de wreef. Clergy is nu in balbezit. Clergy passt de bal in één keer door. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon schiet op doel. Crombie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Clergy kan de bal niet met de borst controleren. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson met een sublieme pass. Finlay is nu in balbezit. Finlay haalt uit met een fantastische trap. Crombie bokst de bal weg.

56e minuut.
Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson onderschept slim de pass. Dawson passt de bal met de wreef. McFadden rent richting de bal. McFadden met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dixon probeert naar een medespeler te passen. Finlay rent richting de bal. MacAllister is nu in balbezit. Finlay onderschept slim de pass. Finlay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
McFadden heeft problemen om de bal te vangen. Nevis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McFadden raakt geblesseerd tijdens het duel. Stein legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Stirling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Time Skip - Northern Stabbers 0:2

76e minuut.
Fullerton heeft problemen om de bal te vangen. Finlay is nu in balbezit. Fullerton begaat een overtreding. Fullerton krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Nevis passt de bal in één keer door. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon met een sublieme pass. Finlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Finlay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Time Skip 52%, Northern Stabbers 48%.
Time Skip - Northern Stabbers 0:2