Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FUC Jets FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carrick trapt de bal weg. Roy kopt de bal weg. Forrest rent richting de bal. Forrest geeft een hoge lob. Henry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowe verovert de bal door een tackle van achteren. MacCrain met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dowe neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Sutton is nu in balbezit. Forrest verovert de bal door een tackle van achteren. Forrest passt de bal zonder na te denken. Roy is nu in balbezit. Roy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FUC - Jets FC 0:1

26e minuut.
MacSween probeert naar een medespeler te passen. McHewitt heeft problemen om de bal te vangen. Melville rent richting de bal. Melville haalt uit met een fantastische trap. Henry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUC 44%, Jets FC 56%.
FUC - Jets FC 0:1

58e minuut.
MacCaig kopt de bal weg. Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest passt de bal met de wreef. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville haalt uit met een fantastische trap. Henry bokst de bal weg.

60e minuut.
MacAllister is nu in balbezit. MacSween verovert de bal door een tackle van achteren. Haldane verovert de bal door een tackle van achteren. McHewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. McHewitt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
MacCaig geeft een hoge lob. Muir kopt de bal weg. McNicoll probeert de bal aan de voet te houden. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Henry probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt MacCaig de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Klungelig pakt Muir de bal. McHewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. McHewitt passt de bal zonder na te denken. MacSween rent richting de bal. MacSween draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doyle trapt de bal weg van het doel. McNicoll kopt de bal weg. Scobie rent richting de bal. Scobie geeft een hoge lob. MacSween maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FUC 56%, Jets FC 44%.
FUC - Jets FC 0:1
FUC