Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dravenz Destroyerz Selkirk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
MacHugh met de inworp. MacWilliam is nu in balbezit. MacDonald legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacWilliam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacWilliam zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Dravenz Destroyerz - Selkirk 1:0

7e minuut.
Gilbert met een sublieme pass. MacKerracher heeft problemen om de bal te vangen. MacVurie rent richting de bal. MacKerracher verovert de bal door een tackle van achteren. MacKerracher draait met de bal, schiet en ... Cochrane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
MacWilliam onderschept slim de pass. MacDonald onderschept slim de pass. MacIntyre verovert de bal door een tackle van achteren. MacWilliam rent richting de bal. MacWilliam haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dravenz Destroyerz 47%, Selkirk 53%.
Dravenz Destroyerz - Selkirk 1:0

61e minuut.
Rorison bereikt de bal nog maar net als eerste. MacHugh is nu in balbezit. Rorison schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rorison krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Drummond verovert de bal door een tackle van achteren. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert speelt de bal door. MacKerracher is nu in balbezit. MacKerracher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dravenz Destroyerz - Selkirk 1:1

85e minuut.
MacIntyre rent richting de bal. MacIntyre speelt de bal door. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. MacEwen onderschept slim de pass. MacEwen probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dravenz Destroyerz 63%, Selkirk 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dravenz Destroyerz - Selkirk 1:1