Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beattock FC Greenock(ritchie) Morton
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
MacInnes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dickson de bal onder controle te krijgen. Claymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dickson de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. MacCune geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. MacBean heeft problemen om de bal te vangen. Claymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
MacRobbie onderschept slim de pass. MacRobbie geeft een lange en hoge pass. Pringle kopt de bal weg. Daar is MacLellan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLellan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
MacBean geeft een hoge lob. MacCormack kopt de bal weg. MacKerchar probeert de bal aan de voet te houden. MacInnes is nu in balbezit. MacInnes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chalmers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pringle de bal. Dunlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle verovert de bal door een tackle van achteren. Pringle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beattock FC - Greenock(ritchie) Morton 0:1

17e minuut.
MacRobbie verovert de bal door een tackle van achteren. MacRobbie passt de bal in één keer door. Chalmers met een sublieme pass. Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hill verovert de bal door een tackle van achteren. Hill speelt de bal door. Chalmers probeert naar een medespeler te passen. Pringle rent richting de bal. Pringle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
MacKerchar is nu in balbezit. MacInnes verovert de bal door een tackle van achteren. MacInnes speelt de bal door. Claymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore haalt uit met een fantastische trap. Cockburn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Hill rent richting de bal. MacInnes rent richting de bal. MacKerchar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. MacKerchar krijgt een gele kaart. MacInnes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Keir met een snel genomen vrije trap. Cockburn bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beattock FC 43%, Greenock(ritchie) Morton 57%.
Beattock FC - Greenock(ritchie) Morton 0:1

49e minuut.
Claymore kopt de bal weg. MacInnes bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInnes draait met de bal, schiet en ... MacRobbie kopt de bal weg. Dickson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beattock FC - Greenock(ritchie) Morton 1:1

62e minuut.
Lambert trapt de bal weg van het doel. Allan kopt de bal weg. Chalmers bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalmers draait met de bal, schiet en ... Lambert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beattock FC - Greenock(ritchie) Morton 1:2

65e minuut.
Dunlop is nu in balbezit. Foulis onderschept slim de pass. Chalmers rent richting de bal. Pringle is nu in balbezit. Pringle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chalmers rent richting de bal. Chalmers geeft de bal voor. Daar is Lewis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalmers bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalmers schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Klungelig pakt Dunlop de bal. Galbraith bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunlop begaat een overtreding. Dunlop krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Galbraith is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacRobbie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lewis probeert de bal met de borst te controleren. MacGlashan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle verovert de bal door een tackle van achteren. Pringle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beattock FC - Greenock(ritchie) Morton 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beattock FC 51%, Greenock(ritchie) Morton 49%.
Beattock FC - Greenock(ritchie) Morton 1:3