Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selkirk 6
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ure onderschept slim de pass. Ure geeft een lange en hoge pass. MacVinish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunbar rent richting de bal. Dunbar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Selkirk - 6 0:1

19e minuut.
MacKimmie kopt de bal weg. Daar is MacVurich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesbitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesbitt probeert naar een medespeler te passen. MacVeagh onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
MacKillop geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rorison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nesbitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesbitt schiet op doel. Kerr bokst de bal weg. Klungelig pakt MacKerracher de bal. MacKerracher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
MacDonald passt de bal met de wreef. Daar is Drummond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drummond passt de bal in één keer door. MacKerracher rent richting de bal. MacKerracher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
McWilliam heeft problemen om de bal te vangen. McWilliam passt de bal zonder na te denken. MacLucas rent richting de bal. Dunbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunbar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Selkirk - 6 0:2

28e minuut.
MacVinish raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morris komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Morris onderschept slim de pass. Morris passt de bal met de wreef. Dunbar is nu in balbezit. Dunbar haalt uit met een fantastische trap. Drummond probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacLaverty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
MacKillop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kenneth controleert de bal met de borst. Kenneth geeft een lange en hoge pass. Stalker maakt een snoekduik en kopt de bal. MacLaverty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Selkirk - 6 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selkirk 61%, 6 39%.
Selkirk - 6 0:3

79e minuut.
MacDonald kopt de bal weg. MacLucas bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLucas passt de bal met de wreef. Daar is Dunbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunbar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selkirk 50%, 6 50%.
Selkirk - 6 0:3