Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peterhead Greenock(ritchie) Morton
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Low onderschept slim de pass. Coyle kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert MacKerchar de bal onder controle te krijgen. Scott rent richting de bal. Scott schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Low geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galbraith met de inworp. Chalmers bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalmers draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterhead - Greenock(ritchie) Morton 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterhead 59%, Greenock(ritchie) Morton 41%.
Peterhead - Greenock(ritchie) Morton 0:1

61e minuut.
Galbraith met de inworp. MacNee is nu in balbezit. MacNee geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chalmers de bal. Chalmers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Low rent richting de bal. Chalmers is nu in balbezit. Pringle rent richting de bal. Chalmers rent richting de bal. Chalmers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Low geeft de bal voor. Coyle is nu in balbezit. Coyle passt de bal zonder na te denken. Chalmers is nu in balbezit. Chalmers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
MacLellan speelt de bal door. Chalmers is nu in balbezit. Chalmers passt de bal met de wreef. Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Bremner bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalmers onderschept slim de pass. Chalmers passt de bal met de wreef. Pringle is nu in balbezit. Pringle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterhead - Greenock(ritchie) Morton 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterhead 59%, Greenock(ritchie) Morton 41%.
Peterhead - Greenock(ritchie) Morton 0:2