Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greenock(ritchie) Morton Peterhead
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Low geeft een hoge lob. Crainey is nu in balbezit. Hill tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hill krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Galbraith met de inworp. Chalmers bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalmers geeft een lange en hoge pass. Woods maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Cobb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenock(ritchie) Morton - Peterhead 1:0

13e minuut.
Cobb bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobb geeft een lange en hoge pass. Foulis kopt de bal weg. Woods is nu in balbezit. Woods schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Woods passt de bal in één keer door. Galbraith rent richting de bal. MacCasland begaat een overtreding. MacCasland krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Bruce met een sublieme pass. Dickson is nu in balbezit. Hill is nu in balbezit. Dickson onderschept slim de pass. Dickson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greenock(ritchie) Morton 42%, Peterhead 58%.
Greenock(ritchie) Morton - Peterhead 1:0

52e minuut.
Woods haalt uit met een fantastische trap. MacLellan rent richting de bal. Chalmers is nu in balbezit. Chalmers haalt uit met een fantastische trap. MacDiarmid probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cockburn met een harde bal richting middenveld. MacVanish kopt de bal weg. Hill rent richting de bal. Dickson verovert de bal door een tackle van achteren. Dickson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
MacVurich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacKerchar komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Inworp. MacLellan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chalmers bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalmers schiet op doel. Cobb probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenock(ritchie) Morton - Peterhead 2:0

75e minuut.
Bruce bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalmers onderschept slim de pass. Chalmers passt de bal in één keer door. Woods is nu in balbezit. Woods haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
MacKerchar geeft een lange en hoge pass. MacRobbie is nu in balbezit. Coyle schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coyle krijgt een gele kaart. MacRobbie wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greenock(ritchie) Morton 35%, Peterhead 65%.
Greenock(ritchie) Morton - Peterhead 2:0