Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beattock FC Selkirk
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Daar is MacInnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacDonald onderschept slim de pass. MacDonald met een sublieme pass. MacKerracher is nu in balbezit. MacKerracher draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
McWilliam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rorison rent richting de bal. Dunlop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rorison is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rorison met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dunlop rent richting de bal. Nesbitt verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis heeft problemen om de bal te vangen. MacKerracher is nu in balbezit. MacKerracher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lambert met een harde bal richting middenveld. Gilbert kopt de bal weg. Nesbitt met een sublieme pass. Klungelig pakt MacKerracher de bal. MacKerracher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Gilbert passt de bal in één keer door. Nesbitt rent richting de bal. Dunlop is nu in balbezit. Nesbitt onderschept slim de pass. Nesbitt draait met de bal, schiet en ... Lambert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Archibald heeft problemen om de bal te vangen. Archibald probeert naar een medespeler te passen. Kennedy rent richting de bal. Kennedy geeft een lange en hoge pass. Keir kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beattock FC 67%, Selkirk 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beattock FC - Selkirk 0:0

68e minuut.
Gilbert met een sublieme pass. MacKerracher is nu in balbezit. Nesbitt rent richting de bal. Nesbitt draait met de bal, schiet en ... Lambert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dunlop heeft problemen om de bal te vangen. Nesbitt is nu in balbezit. Nesbitt passt de bal met de wreef. MacKerracher is nu in balbezit. MacKerracher draait met de bal, schiet en ... Lambert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beattock FC 63%, Selkirk 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beattock FC - Selkirk 0:0