Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beattock FC Dravenz Destroyerz
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
McGuffie probeert de bal aan de voet te houden. MacWilliam bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWilliam passt de bal met de wreef. McGuffie rent richting de bal. McGuffie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kennedy. Wallace is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wallace zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McGuffie is nu in balbezit. Klungelig pakt MacWilliam de bal. MacWilliam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
MacHugh met de inworp. Daar is MacWilliam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLewis begaat een overtreding. MacWilliam raakt geblesseerd tijdens het duel. MacWilliam komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Beattock FC - Dravenz Destroyerz 0:1

40e minuut.
MacWilliam is nu in balbezit. MacWilliam passt de bal zonder na te denken. McGuffie heeft problemen om de bal te vangen. McGuffie schiet op doel. Lambert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beattock FC - Dravenz Destroyerz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beattock FC 48%, Dravenz Destroyerz 52%.
Beattock FC - Dravenz Destroyerz 0:2

56e minuut.
Dunlop passt de bal met de wreef. MacLewis bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLewis geeft een hoge lob. Claymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
MacLulich heeft problemen om de bal te vangen. Dunlop is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacLulich. MacLulich krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Wallace kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kennedy met een snelle inworp. MacInnes rent richting de bal. MacInnes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Allan heeft problemen om de bal te vangen. Allan passt de bal met de wreef. McGuffie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWilliam bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWilliam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beattock FC - Dravenz Destroyerz 0:3

90e minuut.
MacCormack is nu in balbezit. Andrews onderschept slim de pass. Andrews met een sublieme pass. MacWilliam bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWilliam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beattock FC 50%, Dravenz Destroyerz 50%.
Beattock FC - Dravenz Destroyerz 0:3