Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Order Stornoway United
mikey Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
16.3 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
MacKieson met een sublieme pass. Tawesson heeft problemen om de bal te vangen. MacCammond begaat een overtreding. MacCammond krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Inworp. MacKilligan met de inworp. MacChlerich geeft een lange en hoge pass. Tawesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawesson haalt uit met een fantastische trap. Cruikshank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Order - Stornoway United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Order 61%, Stornoway United 39%.
Blue Order - Stornoway United 0:1

54e minuut.
Harvey geeft een lange en hoge pass. Inworp. MacChlerich met een snelle inworp. Daar is Tawesson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tawesson passt de bal zonder na te denken. Cruikshank bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Order - Stornoway United 0:2

66e minuut.
McGinty geeft de bal voor. MacCammond met een sublieme pass. McGroarty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicholson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholson draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Order - Stornoway United 1:2

73e minuut.
MacNaughton met een snelle inworp. Tawesson rent richting de bal. Tawesson probeert naar een medespeler te passen. Menzies bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzies schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
MacNaughton met de inworp. Tawesson met een sublieme pass. Menzies bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzies schiet op doel. Cruikshank probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Order 60%, Stornoway United 40%.
Blue Order - Stornoway United 1:2