Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peterhead 6
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
MacBeth kopt de bal weg. MacVeagh is nu in balbezit. Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Scott haalt uit met een fantastische trap. Kerr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterhead - 6 1:0

18e minuut.
Baillie speelt de bal door. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott met een sublieme pass. MacBeth rent richting de bal. MacBeth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterhead 53%, 6 47%.
Peterhead - 6 1:0

58e minuut.
Bruce is nu in balbezit. Stalker is nu in balbezit. Stalker passt de bal met de wreef. Dunbar is nu in balbezit. Dunbar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is MacVurich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coyle geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Baillie de bal onder controle te krijgen. Scott is nu in balbezit. Scott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
MacVanish speelt de bal door. MacKillop is nu in balbezit. Crainey maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Crainey moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Crainey schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterhead 53%, 6 47%.
Peterhead - 6 1:0