Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scottish Argonauts elizabeths club
Argonauts Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Klungelig pakt Hart de bal. Aguinaga rent richting de bal. MacSymon is nu in balbezit. Aguinaga verovert de bal door een tackle van achteren. Aguinaga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
MacCormack met een harde bal richting middenveld. Dallas met een sublieme pass. MacInroy rent richting de bal. MacInroy schiet op doel. MacCormack maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Argonauts - elizabeths club 1:0

33e minuut.
Begbie passt de bal in één keer door. MacSymon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hart. Hart krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Dallas is nu in balbezit. Dallas geeft een hoge lob. Stalker verovert de bal door een tackle van achteren. Claymore rent richting de bal. Claymore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Argonauts - elizabeths club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scottish Argonauts 40%, elizabeths club 60%.
Scottish Argonauts - elizabeths club 2:0

53e minuut.
Halkovič geeft een hoge lob. MacCormack speelt de bal door. Aguinaga kopt de bal weg. MacInroy is nu in balbezit. MacInroy passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Argonauts - elizabeths club 3:0

60e minuut.
Dallas met de inworp. MacInroy heeft problemen om de bal te vangen. MacInroy geeft een hoge lob. Claymore rent richting de bal. Claymore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Aguinaga met een sublieme pass. Claymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore passt de bal in één keer door. MacInroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkovič geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Halkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is MacInroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkovič verovert de bal door een tackle van achteren. Halkovič geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Argonauts - elizabeths club 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scottish Argonauts 32%, elizabeths club 68%.
Scottish Argonauts - elizabeths club 4:0