Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SZWEDEROWO Pollok FC
bezpieczna Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Donachie rent richting de bal. Donachie draait met de bal, schiet en ... Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson haalt uit met een fantastische trap. McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Pollok FC 0:1

6e minuut.
Pudzianowski probeert naar een medespeler te passen. Wilson rent richting de bal. Wilson draait met de bal, schiet en ... McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
McCann probeert naar een medespeler te passen. Pudzianowski rent richting de bal. Donachie onderschept slim de pass. Donachie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gordon onderschept slim de pass. Gordon speelt de bal door. Donachie is nu in balbezit. Donachie haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Pollok FC 0:2

20e minuut.
Porter met een sublieme pass. Inworp. Pudzianowski met een snelle inworp. Spagna rent richting de bal. Spagna speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burns neemt de hoekschop. McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Pollok FC 0:3

21e minuut.
Spagna passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Burns zal de hoekschop nemen. Cooper maakt een snoekduik en kopt de bal. McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Pollok FC 0:4

24e minuut.
Donachie heeft problemen om de bal te vangen. Pudzianowski is nu in balbezit. Donachie onderschept slim de pass. Donachie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pudzianowski met een snelle inworp. Spagna rent richting de bal. Spagna speelt de bal door. Sierant rent richting de bal. Sierant passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gordon speelt de bal door. McAvennie speelt de bal door. Wilson is nu in balbezit. Donachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Clements kopt de bal weg. Donachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant is nu in balbezit. Wilson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Porter is nu in balbezit. Porter passt de bal zonder na te denken. Donachie rent richting de bal. Donachie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Pollok FC 0:5

39e minuut.
Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns speelt de bal door. Wilson is nu in balbezit. Wilson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 91%, Pollok FC 9%.
FC SZWEDEROWO - Pollok FC 0:5

56e minuut.
Porter onderschept slim de pass. Porter passt de bal met de wreef. Wilson is nu in balbezit. Wilson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Peräalho is nu in balbezit. Peräalho geeft de bal voor. Pudzianowski kopt de bal weg. Wilson rent richting de bal. Wilson schiet op doel. McCann bokst de bal weg.

60e minuut.
Clements passt de bal in één keer door. Burns is nu in balbezit. Burns passt de bal zonder na te denken. Donachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Rózga rent richting de bal. Porter verovert de bal door een tackle van achteren. Porter passt de bal in één keer door. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson haalt uit met een fantastische trap. McCann bokst de bal weg.

71e minuut.
Donachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie speelt de bal door. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson haalt uit met een fantastische trap. McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
McCann met een harde bal richting middenveld. Clements is nu in balbezit. Clements geeft de bal voor. Donachie probeert de bal met de borst te controleren. Donachie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cooper is nu in balbezit. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Wilson rent richting de bal. Wilson draait met de bal, schiet en ... McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Clements probeert naar een medespeler te passen. McAvennie rent richting de bal. McAvennie geeft een lange en hoge pass. Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tender geeft een lange en hoge pass. Inworp. Burns met een snelle inworp. Donachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 96%, Pollok FC 4%.
FC SZWEDEROWO - Pollok FC 0:5