Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pollok FC FC SZWEDEROWO
Normal Tactiek bezpieczna
55% Balbezit 45%
12% Spel op eigen helft 88%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 41.2
slecht Schieten matig
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Doeltrap. McCann met een harde bal richting middenveld. Daar is Donachie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilson rent richting de bal. Wilson schiet op doel. McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
McAvennie probeert naar een medespeler te passen. Porter is nu in balbezit. Donachie is nu in balbezit. Donachie haalt uit met een fantastische trap. McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tender geeft een lange en hoge pass. Clements kopt de bal weg. Cooper kan de bal niet met de borst controleren. Wilson is nu in balbezit. Wilson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McCann met een harde bal richting middenveld. Donachie rent richting de bal. Wilson rent richting de bal. Wilson haalt uit met een fantastische trap. McCann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pudzianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie verovert de bal door een tackle van achteren. Donachie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pollok FC - FC SZWEDEROWO 1:0

16e minuut.
Carnegie probeert naar een medespeler te passen. Pudzianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie verovert de bal door een tackle van achteren. Donachie schiet op doel. McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
McCann met een harde bal richting middenveld. Pudzianowski kopt de bal weg. Rózga rent richting de bal. Cooper onderschept slim de pass. Cooper met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Anghelinii geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cooper zal de hoekschop nemen. Wilson springt en kopt de bal. McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollok FC - FC SZWEDEROWO 2:0

27e minuut.
Cooper met een snelle inworp. Porter controleert de bal met de borst. Porter passt de bal met de wreef. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Burns rent richting de bal. Burns passt de bal zonder na te denken. Wilson rent richting de bal. Wilson schiet op doel. McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollok FC - FC SZWEDEROWO 3:0

33e minuut.
Pudzianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. McAvennie rent richting de bal. Pudzianowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pudzianowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tait de bal onder controle te krijgen. MacAndrew probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Burns zal de hoekschop nemen. De bal rolt over de achterlijn. McCann trapt de bal weg. Pudzianowski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Porter rent richting de bal. Porter passt de bal in één keer door. Wilson rent richting de bal. Wilson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
McCann trapt de bal weg van het doel. Pudzianowski rent richting de bal. Donachie verovert de bal door een tackle van achteren. Donachie draait met de bal, schiet en ... McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pollok FC 17%, FC SZWEDEROWO 83%.
Pollok FC - FC SZWEDEROWO 3:0

50e minuut.
McCann geeft een hoge lob. Inworp. Burns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donachie is nu in balbezit. Donachie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Wilson de bal. McCann probeert naar een medespeler te passen. Pudzianowski rent richting de bal. Donachie onderschept slim de pass. Donachie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Pudzianowski rent richting de bal. Porter verovert de bal door een tackle van achteren. Porter passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Donachie de bal. Donachie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Daar is Clements, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clements geeft de bal voor. Wilson rent richting de bal. Wilson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollok FC - FC SZWEDEROWO 4:0

76e minuut.
McAvennie probeert naar een medespeler te passen. Porter rent richting de bal. Porter probeert naar een medespeler te passen. Wilson rent richting de bal. Wilson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Porter kan de bal niet met de borst controleren. Clements bereikt de bal nog maar net als eerste. Clements met een sublieme pass. Donachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Carnegie rent richting de bal. Donachie is nu in balbezit. Donachie passt de bal zonder na te denken. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pollok FC 8%, FC SZWEDEROWO 92%.
Pollok FC - FC SZWEDEROWO 4:0