Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4th Lanark elizabeths club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
MacVeagh rent richting de bal. Stalker is nu in balbezit. Stalker onderschept slim de pass. Stalker haalt uit met een fantastische trap. MacCormack werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4th Lanark - elizabeths club 1:0

15e minuut.
MacLerie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLerie passt de bal zonder na te denken. Sutherland geeft een hoge lob. Geddes bereikt de bal nog maar net als eerste. Geddes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
4th Lanark - elizabeths club 2:0

17e minuut.
Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross is nu in balbezit. Dick is nu in balbezit. Dick schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
MacVeagh is nu in balbezit. Begbie rent richting de bal. MacVeagh onderschept slim de pass. Stalker is nu in balbezit. Stalker schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
King met de inworp. Geddes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick begaat een overtreding. Dick krijgt een gele kaart.

41e minuut.
MacLerie probeert naar een medespeler te passen. Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie probeert naar een medespeler te passen. Dick is nu in balbezit. Dick draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
MacVeagh is nu in balbezit. Begbie onderschept slim de pass. MacVeagh probeert naar een medespeler te passen. Stalker rent richting de bal. Stalker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4th Lanark 41%, elizabeths club 59%.
4th Lanark - elizabeths club 2:0

60e minuut.
MacLerie probeert naar een medespeler te passen. MacVeagh rent richting de bal. MacVeagh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stalker de bal. Stalker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geddes met een snelle inworp. MacEachan met een sublieme pass. Stalker bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVeagh is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
4th Lanark - elizabeths club 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4th Lanark 42%, elizabeths club 58%.
4th Lanark - elizabeths club 3:0