Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elizabeths club 4th Lanark
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Austin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boyle met een snelle inworp. Dick kan de bal niet met de borst controleren. Dick geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
MacLerie met een sublieme pass. Austin heeft problemen om de bal te vangen. Dick met een sublieme pass. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap. Boyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
elizabeths club - 4th Lanark 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elizabeths club 43%, 4th Lanark 57%.
elizabeths club - 4th Lanark 1:0

59e minuut.
Geddes rent richting de bal. Geddes geeft de bal voor. Christie rent richting de bal. Stalker onderschept slim de pass. Stalker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Christie probeert naar een medespeler te passen. Dick is nu in balbezit. Geddes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dick moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dick kan niet meer verder spelen. Parlane komt het veld opgelopen.

75e minuut.
MacSymon kan de bal niet met de borst controleren. Geddes bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSymon verovert de bal door een tackle van achteren. MacSymon geeft een lange en hoge pass. Ross maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Klungelig pakt Geddes de bal. Ross rent richting de bal. Parlane is nu in balbezit. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elizabeths club 48%, 4th Lanark 52%.
elizabeths club - 4th Lanark 1:0