Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hhjjj FC SZWEDEROWO
Normal Tactiek bezpieczna
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 40.5
hopeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Charles verovert de bal door een tackle van achteren. Charles speelt de bal door. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ... McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hhjjj - FC SZWEDEROWO 1:0

13e minuut.
McCulloch passt de bal zonder na te denken. McWilliam met een sublieme pass. Klungelig pakt MacMurray de bal. MacMurray draait met de bal, schiet en ... McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Charles is nu in balbezit. Charles met een sublieme pass. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray schiet op doel. McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Charles met een sublieme pass. McCann probeert naar een medespeler te passen. McCulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudzianowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pudzianowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
MacKinnon kopt de bal weg. Charles is nu in balbezit. Charles speelt de bal door. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel. McCann bokst de bal weg.

25e minuut.
Charles verovert de bal door een tackle van achteren. Charles met een sublieme pass. MacMurray rent richting de bal. MacMurray draait met de bal, schiet en ... McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hhjjj - FC SZWEDEROWO 2:0

36e minuut.
Charles is nu in balbezit. Charles speelt de bal door. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
hhjjj - FC SZWEDEROWO 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hhjjj 18%, FC SZWEDEROWO 82%.
hhjjj - FC SZWEDEROWO 3:0

47e minuut.
McCulloch is nu in balbezit. Charles is nu in balbezit. Charles probeert naar een medespeler te passen. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
bin sayed met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. McWilliam neemt de hoekschop. MacAulay bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAulay draait met de bal, schiet en ... McCann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacAulay bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAulay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
McWilliam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudzianowski rent richting de bal. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles draait met de bal, schiet en ... McCann bokst de bal weg.

66e minuut.
Daar is Charles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pudzianowski rent richting de bal. Pudzianowski passt de bal met de wreef. MacMurray rent richting de bal. MacMurray schiet op doel. McCann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
hhjjj - FC SZWEDEROWO 4:0

76e minuut.
Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudzianowski is nu in balbezit. Charles verovert de bal door een tackle van achteren. Charles draait met de bal, schiet en ... McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hhjjj - FC SZWEDEROWO 5:0

77e minuut.
Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga geeft de bal voor. Pudzianowski kopt de bal weg. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. McWilliam met een snelle inworp. Charles geeft de bal voor. MacAulay rent richting de bal. MacAulay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
MacAulay probeert naar een medespeler te passen. MacMurray rent richting de bal. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ... McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hhjjj - FC SZWEDEROWO 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hhjjj 14%, FC SZWEDEROWO 86%.
hhjjj - FC SZWEDEROWO 6:0