Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hhjjj 4th Lanark
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Geddes is nu in balbezit. Geddes passt de bal met de wreef. Irvine is nu in balbezit. Irvine passt de bal in één keer door. MacLerie geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
hhjjj - 4th Lanark 0:1

10e minuut.
Geddes geeft een hoge lob. Inworp. McWilliam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charles is nu in balbezit. Charles geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Flintstone probeert de bal aan de voet te houden. Irvine met een sublieme pass. MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalker rent richting de bal. Stalker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
King passt de bal met de wreef. Irvine bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McCulloch. McCulloch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hhjjj 53%, 4th Lanark 47%.
hhjjj - 4th Lanark 0:1

66e minuut.
Geddes passt de bal zonder na te denken. Stalker bereikt de bal nog maar net als eerste. McCulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalker onderschept slim de pass. Stalker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
King geeft een lange en hoge pass. McCulloch probeert de bal aan de voet te houden. MacLerie speelt de bal door. Stalker rent richting de bal. Stalker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hhjjj 54%, 4th Lanark 46%.
hhjjj - 4th Lanark 0:1