Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DonPepponi Galletto
Makarena 1.4 Tactiek Nuovo Panico Al2
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 7
72.4 gemiddelde waardering 64.5
formidabel Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen redelijk


11e minuut.
Wągiel probeert naar een medespeler te passen. Havas is nu in balbezit. Havas geeft een lange en hoge pass. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov draait met de bal, schiet en ... Würtz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Havas passt de bal met de wreef. Mitkov is nu in balbezit. Zurovac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zurovac krijgt een gele kaart. Mitkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Mitkov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Würtz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - Galletto 1:0

20e minuut.
Tătăran geeft een lange en hoge pass. Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent onderschept slim de pass. Laurent schiet op doel. Košťanský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DonPepponi - Galletto 1:1

37e minuut.
Tătăran met een snelle inworp. Lantigua met een sublieme pass. Pisula is nu in balbezit. Pisula schiet op doel. Košťanský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - Galletto 1:2

39e minuut.
Tătăran met een snelle inworp. Di Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Tuccio geeft een lange en hoge pass. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel passt de bal zonder na te denken. Daar is Havas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havas geeft een hoge lob. Mitkov springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPepponi 53%, Galletto 47%.
DonPepponi - Galletto 1:2

50e minuut.
Andruchów heeft problemen om de bal te vangen. Andruchów met een sublieme pass. Tzanetis met een sublieme pass. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Meisel is nu in balbezit. Meisel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Havas met een snelle inworp. Tzanetis geeft een hoge lob. Würtz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Janketić met een sublieme pass. Ovcharov rent richting de bal. Ovcharov probeert naar een medespeler te passen. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Janketić bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Laurent moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Laurent schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Zurovac onderschept slim de pass. Zurovac geeft een lange en hoge pass. Ovcharov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Havas is nu in balbezit. Havas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tzanetis passt de bal in één keer door. Wągiel rent richting de bal. Tătăran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tătăran krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Wągiel rent richting de bal. Wągiel geeft een hoge lob. Mitkov rent richting de bal. Ovcharov rent richting de bal. Ovcharov schiet op doel. Würtz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov schiet op doel. Würtz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ovcharov is nu in balbezit. Havas bereikt de bal nog maar net als eerste. Havas probeert naar een medespeler te passen. Tzanetis is nu in balbezit. Tzanetis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek probeert naar een medespeler te passen. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua geeft een lange en hoge pass. Pisula springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - Galletto 1:3

84e minuut.
Ovcharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovcharov met een sublieme pass. Mitkov heeft problemen om de bal te vangen. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tzanetis rent richting de bal. Tzanetis passt de bal zonder na te denken. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel geeft de bal voor. Mitkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Würtz bokst de bal weg.

90e minuut.
Di Tuccio passt de bal zonder na te denken. Tătăran geeft een lange en hoge pass. Andruchów is nu in balbezit. Pisula verovert de bal door een tackle van achteren. Pisula draait met de bal, schiet en ... Košťanský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPepponi 42%, Galletto 58%.
DonPepponi - Galletto 1:3