Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galletto DonPepponi
Rigestpanic Tactiek Makarena 1.4
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
71.8 gemiddelde waardering 69.7
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Claudel met een sublieme pass. Pisula is nu in balbezit. Martinek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pisula raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

2e minuut.
Košťanský trapt de bal weg. Varela speelt de bal door. Vranas rent richting de bal. Vranas draait met de bal, schiet en ... Košťanský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - DonPepponi 1:0

6e minuut.
Pisula kopt de bal weg. Barredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barredo passt de bal in één keer door. Vranas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Di Tuccio rent richting de bal. Di Tuccio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Andruchów de bal. Vranas rent richting de bal. Vranas haalt uit met een fantastische trap. Košťanský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Pisula rent richting de bal. Barredo onderschept slim de pass. Barredo passt de bal met de wreef. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov schiet op doel. Würtz bokst de bal weg. Klungelig pakt Stopper de bal. Ovcharov rent richting de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ovcharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovcharov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galletto - DonPepponi 1:1

24e minuut.
Migueis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laranja. Migueis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Varela met een snel genomen vrije trap. Pisula maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Varela passt de bal zonder na te denken. Migueis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea begaat een overtreding. Sulea krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ovcharov probeert naar een medespeler te passen. Sulea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varela. Sulea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Zborowski met de inworp. Tzanetis is nu in balbezit. Tzanetis passt de bal zonder na te denken. Zborowski geeft de bal voor. Ovcharov krijgt zijn hoofd ertegen. Würtz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Laranja is nu in balbezit. Migueis verovert de bal door een tackle van achteren. Migueis passt de bal met de wreef. Vranas is nu in balbezit. Vranas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Claudel met een sublieme pass. Migueis rent richting de bal. Migueis met een sublieme pass. Vranas rent richting de bal. Vranas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 51%, DonPepponi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galletto - DonPepponi 1:1

47e minuut.
Di Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Tuccio geeft een lange en hoge pass. Vranas rent richting de bal. Vranas haalt uit met een fantastische trap. Košťanský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - DonPepponi 2:1

64e minuut.
Petru speelt de bal door. Migueis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migueis met een sublieme pass. Vranas is nu in balbezit. Vranas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ovcharov passt de bal zonder na te denken. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Stopper probeert de bal met de borst te controleren. Ovcharov probeert naar een medespeler te passen. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov schiet op doel. Petru probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Mosquera rent richting de bal. Mosquera passt de bal zonder na te denken. Ovcharov rent richting de bal. Ovcharov haalt uit met een fantastische trap. Würtz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galletto - DonPepponi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 57%, DonPepponi 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galletto - DonPepponi 2:2