Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uominietopi Real Formaggio
largebidex Tactiek ala+3
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
68.6 gemiddelde waardering 72.3
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Palacio rent richting de bal. Sabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Sabelli met een sublieme pass. Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti schiet op doel. Melissis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Inworp. Baraniecki met een snelle inworp. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz geeft de bal voor. Ciołek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rovarotto is nu in balbezit. Rovarotto passt de bal zonder na te denken. Kuryluk onderschept slim de pass. Klungelig pakt Cuca de bal. Cuca draait met de bal, schiet en ... Melissis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Carvalho geeft een lange en hoge pass. Kuryluk rent richting de bal. Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti draait met de bal, schiet en ... Melissis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Sowiński speelt de bal door. Rovarotto speelt de bal door. Kuryluk onderschept slim de pass. Klungelig pakt Cuca de bal. Cuca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Zamperetti rent richting de bal. Zamperetti draait met de bal, schiet en ... Grot probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Modesto da Silva neemt de hoekschop. Melissis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Baráth is nu in balbezit. Baráth passt de bal met de wreef. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ceo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - Real Formaggio 1:0

26e minuut.
Rovarotto rent richting de bal. Rovarotto met een sublieme pass. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamperetti schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sowiński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bruzdewicz heeft problemen om de bal te vangen. Zamperetti onderschept slim de pass. Zamperetti schiet op doel. Melissis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uominietopi - Real Formaggio 1:1

29e minuut.
Stanuch passt de bal met de wreef. Krsnik rent richting de bal. Krsnik met een sublieme pass. Baráth is nu in balbezit. Baráth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Baráth onderschept slim de pass. Baráth passt de bal in één keer door. Ciołek rent richting de bal. Ciołek draait met de bal, schiet en ... Łukasiak probeert de bal aan de voet te houden. Altobello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uominietopi 53%, Real Formaggio 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
uominietopi - Real Formaggio 1:1

60e minuut.
Modesto da Silva is nu in balbezit. Palacio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modesto da Silva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuca met een snel genomen vrije trap. Zamperetti springt en kopt de bal. Melissis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Kuryluk speelt de bal door. Baráth is nu in balbezit. Baráth geeft een hoge lob. Ciołek springt en kopt de bal. Altobello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - Real Formaggio 2:1

68e minuut.
Rovarotto is nu in balbezit. Baraniecki onderschept slim de pass. Modesto da Silva begaat een overtreding. Modesto da Silva krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Baráth is nu in balbezit. Baráth geeft een lange en hoge pass. Stanuch kopt de bal weg. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek schiet op doel. Altobello bokst de bal weg. Baráth geeft een hoge lob. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Kuryluk probeert de bal aan de voet te houden. Cuca is nu in balbezit. Cuca speelt de bal door. Zamperetti rent richting de bal. Zamperetti schiet op doel. Melissis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Melissis speelt de bal door. Cuca kan de bal niet met de borst controleren. Cuca geeft een lange en hoge pass. Zamperetti rent richting de bal. Zamperetti haalt uit met een fantastische trap. Melissis bokst de bal weg. Palacio speelt de bal door. Modesto da Silva is nu in balbezit. Modesto da Silva probeert naar een medespeler te passen. Sabelli is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Modesto da Silva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sabelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Melissis bokst de bal weg.

88e minuut.
Rovarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovarotto geeft een lange en hoge pass. Kuryluk kan de bal niet met de borst controleren. Zamperetti is nu in balbezit. Zamperetti draait met de bal, schiet en ... Melissis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krsnik rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uominietopi 56%, Real Formaggio 44%.
uominietopi - Real Formaggio 2:1