Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Formaggio uominietopi
ala+3 Tactiek largebisix
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
71.1 gemiddelde waardering 70.8
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Cuca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghisellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Illgen ... Strafschop! Ghisellini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zamperetti neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Acerbis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acerbis haalt uit met een fantastische trap. Melissis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - uominietopi 1:0

4e minuut.
Daar is Giacomazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacomazzi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Carvalho de bal onder controle te krijgen. Okagawa is nu in balbezit. Okagawa schiet op doel. Altobello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
de Vroet met een sublieme pass. Kotov onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giacomazzi met de inworp. Illgen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Baraniecki met een sublieme pass. Baráth is nu in balbezit. Baráth probeert naar een medespeler te passen. Okagawa rent richting de bal. Okagawa haalt uit met een fantastische trap. Altobello bokst de bal weg.

27e minuut.
Krsnik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ceo de bal. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch draait met de bal, schiet en ... Altobello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zamperetti rent richting de bal. Jamróz rent richting de bal. Zamperetti onderschept slim de pass. Zamperetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - uominietopi 2:0

45e minuut.
Acerbis is nu in balbezit. Krsnik onderschept slim de pass. Krsnik geeft een lange en hoge pass. Modesto da Silva speelt de bal door. Acerbis is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 52%, uominietopi 48%.
Real Formaggio - uominietopi 2:0

46e minuut.
Giacomazzi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceo. Giacomazzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Illgen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki geeft een hoge lob. Stanuch maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Illgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgen passt de bal zonder na te denken. Baráth is nu in balbezit. Baráth geeft een lange en hoge pass. Okagawa krijgt zijn hoofd ertegen. Altobello bokst de bal weg.

66e minuut.
Carvalho rent richting de bal. Daar is Stanuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvalho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stanuch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stanuch legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Altobello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

70e minuut.
Acerbis is nu in balbezit. Jamróz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Acerbis raakt geblesseerd tijdens het duel. Zamperetti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - uominietopi 3:0

74e minuut.
Jamróz rent richting de bal. Zamperetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zamperetti passt de bal zonder na te denken. Acerbis is nu in balbezit. Acerbis draait met de bal, schiet en ... Melissis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Carvalho onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baraniecki met een snelle inworp. Giacomazzi is nu in balbezit. Giacomazzi haalt uit met een fantastische trap. Altobello bokst de bal weg.

86e minuut.
Sowiński probeert naar een medespeler te passen. de Vroet verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Modesto da Silva de bal. Acerbis rent richting de bal. Acerbis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 63%, uominietopi 37%.
Real Formaggio - uominietopi 3:0