Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Cajeta valsesia
523|CL-Brev Tactiek 4-2-4
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
71.7 gemiddelde waardering 69.6
excellent Schieten excellent
outstanding Passen excellent
brilliant Verdedigen incredible


4e minuut.
Ngọc Cảnh kopt de bal weg. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzadra onderschept slim de pass. Mezzadra draait met de bal, schiet en ... Bastiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - valsesia 0:1

13e minuut.
Bilica passt de bal in één keer door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Zırhçıbaşı rent richting de bal. Zırhçıbaşı haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Leone heeft problemen om de bal te vangen. Tresoldi rent richting de bal. Tresoldi speelt de bal door. Mordechaj is nu in balbezit. Mordechaj haalt uit met een fantastische trap. Ochocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Mordechaj is nu in balbezit. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Mordechaj rent richting de bal. Mordechaj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kocić verovert de bal door een tackle van achteren. Kocić probeert naar een medespeler te passen. Pisacreta speelt de bal door. Daar is Mezzadra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezzadra schiet op doel. Bastiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Maisinger rent richting de bal. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Mordechaj is nu in balbezit. Mordechaj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 36%, valsesia 64%.
AS Cajeta - valsesia 0:1

55e minuut.
Tresoldi is nu in balbezit. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal in één keer door. Mordechaj rent richting de bal. Mordechaj schiet op doel. Ochocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jiménez rent richting de bal. Jiménez geeft een hoge lob. Zırhçıbaşı maakt een snoekduik en kopt de bal. Ochocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mordechaj is nu in balbezit. Mordechaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Cajeta - valsesia 1:1

57e minuut.
Calandrini passt de bal zonder na te denken. Daar is Mezzadra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calandrini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mezzadra moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mezzadra kan niet meer verder spelen. Cerquetti komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Mordechaj is nu in balbezit. Maisinger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mordechaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zırhçıbaşı legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ochocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - valsesia 2:1

68e minuut.
Pisacreta geeft een hoge lob. Leone is nu in balbezit. Raspudić controleert de bal met de borst. Leone is nu in balbezit. Leone schiet op doel. Bastiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Raspudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Raspudić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brichta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Raspudić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coady komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Calandrini geeft een lange en hoge pass. Maisinger kopt de bal weg. Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica passt de bal zonder na te denken. Leone rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Brichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brichta probeert naar een medespeler te passen. Leone rent richting de bal. Leone haalt uit met een fantastische trap. Bastiani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 48%, valsesia 52%.
AS Cajeta - valsesia 2:1