Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spezia F.C. Celtics
43w2.low Tactiek FraT
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
54.2 gemiddelde waardering 66.8
good Schieten outstanding
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen adequate


6e minuut.
Verkoppen kopt de bal weg. Ventrella geeft een hoge lob. Mitkov controleert de bal met de borst. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Matthies speelt de bal door. Verkoppen rent richting de bal. Lajeunesse begaat een overtreding. Lajeunesse krijgt een gele kaart. Verkoppen raakt geblesseerd tijdens het duel. Krepek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Verkoppen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - F.C. Celtics 0:1

17e minuut.
Cavazza passt de bal zonder na te denken. Ventrella rent richting de bal. Ventrella geeft een lange en hoge pass. Verkoppen krijgt zijn hoofd ertegen. Szulej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - F.C. Celtics 0:2

18e minuut.
Megyebíró passt de bal met de wreef. Ciuni rent richting de bal. Ventrella met een sublieme pass. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - F.C. Celtics 0:3

20e minuut.
Cavazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavazza speelt de bal door. Ventrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventrella geeft een lange en hoge pass. Verkoppen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - F.C. Celtics 0:4

23e minuut.
Verkoppen verovert de bal door een tackle van achteren. Frątczak rent richting de bal. Verkoppen onderschept slim de pass. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. Szulej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - F.C. Celtics 0:5

30e minuut.
Krepek geeft een hoge lob. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen geeft een lange en hoge pass. Ventrella geeft de bal voor. Verkoppen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kastelic rent richting de bal. Aakula is nu in balbezit. Aakula passt de bal in één keer door. Ventrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventrella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kastelic kopt de bal weg. Cavazza probeert naar een medespeler te passen. Ventrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventrella geeft een lange en hoge pass. Verkoppen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lajeunesse onderschept slim de pass. Krepek geeft de bal voor. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - F.C. Celtics 0:6

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ventrella met een snelle inworp. Cavazza geeft een hoge lob. Verkoppen maakt een snoekduik en kopt de bal. Szulej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - F.C. Celtics 0:7

39e minuut.
Lajeunesse passt de bal zonder na te denken. Cavazza probeert naar een medespeler te passen. Ventrella rent richting de bal. Ventrella geeft een hoge lob. Verkoppen maakt een snoekduik en kopt de bal. Szulej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cavazza probeert naar een medespeler te passen. Ventrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Megyebíró krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Matthies probeert naar een medespeler te passen. Ventrella is nu in balbezit. Ventrella met een sublieme pass. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen schiet op doel. Szulej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Franzen is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matthies zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia 72%, F.C. Celtics 28%.
Spezia - F.C. Celtics 0:7

47e minuut.
van Nieuwkerk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Verkoppen de bal onder controle te krijgen. Frątczak rent richting de bal. Verkoppen onderschept slim de pass. Verkoppen draait met de bal, schiet en ... Szulej bokst de bal weg.

55e minuut.
Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak rent richting de bal. Verkoppen verovert de bal door een tackle van achteren. Verkoppen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - F.C. Celtics 0:8

60e minuut.
Kastelic rent richting de bal. Kastelic probeert naar een medespeler te passen. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen schiet op doel. Szulej werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Kastelic kopt de bal weg. Cavazza probeert naar een medespeler te passen. Ventrella heeft problemen om de bal te vangen. Ventrella geeft de bal voor. Verkoppen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - F.C. Celtics 0:9

72e minuut.
Cavazza rent richting de bal. Cavazza geeft de bal voor. Frątczak heeft problemen om de bal te vangen. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - F.C. Celtics 0:10

75e minuut.
Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Morda rent richting de bal. Morda passt de bal in één keer door. Maze is nu in balbezit. Maze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Megyebíró kopt de bal weg. Hermosillo heeft problemen om de bal te vangen. van Nieuwkerk rent richting de bal. van Nieuwkerk geeft een lange en hoge pass. Verkoppen rent richting de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Matthies is nu in balbezit. Matthies passt de bal zonder na te denken. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - F.C. Celtics 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia 73%, F.C. Celtics 27%.
Spezia - F.C. Celtics 0:11