Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Formaggio Galletto
ala+3 Tactiek Nuovo Panico Al2
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
67.2 gemiddelde waardering 73.5
formidabel Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Di Tuccio geeft een lange en hoge pass. Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceo is nu in balbezit. Ceo geeft de bal voor. Di Tuccio geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pisula is nu in balbezit. Pisula schiet op doel. Altobello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Galletto 0:1

19e minuut.
Migueis is nu in balbezit. Migueis speelt de bal door. Laurent rent richting de bal. Laurent schiet op doel. Altobello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Galletto 0:2

26e minuut.
Ceo controleert de bal met de borst. Pisula is nu in balbezit. Ceo begaat een overtreding. Ceo krijgt een gele kaart. Pisula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pisula neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rovarotto passt de bal zonder na te denken. Modesto da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stopper krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cuca onderschept slim de pass. Cuca geeft de bal voor. Ghisellini rent richting de bal. Ghisellini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Galletto 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 60%, Galletto 40%.
Real Formaggio - Galletto 1:2

64e minuut.
Lantigua heeft problemen om de bal te vangen. Lantigua geeft een lange en hoge pass. Laurent is nu in balbezit. Laurent schiet op doel. Altobello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - Galletto 1:3

73e minuut.
Migueis passt de bal in één keer door. Di Tuccio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotov. Kotov krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Laurent kopt de bal weg. Migueis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migueis geeft de bal voor. Laurent rent richting de bal. Laurent draait met de bal, schiet en ... Altobello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kotov kopt de bal weg. Cuca is nu in balbezit. Lantigua onderschept slim de pass. Lantigua geeft een hoge lob. Laurent krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kotov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rovarotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Migueis is nu in balbezit. Migueis geeft de bal voor. Laurent springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 61%, Galletto 39%.
Real Formaggio - Galletto 1:3