Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galletto Real Formaggio
Rigestpanic Tactiek ala+3
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
74.6 gemiddelde waardering 69.8
incredible Schieten formidable
outstanding Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


6e minuut.
Di Tuccio is nu in balbezit. Di Tuccio geeft een hoge lob. Łukasiak is nu in balbezit. Pisula onderschept slim de pass. Pisula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Tuccio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Tuccio geeft een hoge lob. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Di Tuccio kopt de bal weg. Varela speelt de bal door. Migueis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migueis geeft een hoge lob. Vranas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Varela speelt de bal door. Migueis is nu in balbezit. Migueis geeft een hoge lob. Vranas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Di Tuccio passt de bal zonder na te denken. Migueis is nu in balbezit. Migueis geeft een lange en hoge pass. Vranas rent richting de bal. Vranas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Acerbis is nu in balbezit. Petru verovert de bal door een tackle van achteren. Di Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Tuccio geeft een lange en hoge pass. Vranas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Di Tuccio geeft een lange en hoge pass. Pisula kopt de bal weg. Di Tuccio rent richting de bal. Di Tuccio geeft de bal voor. Pisula maakt een snoekduik en kopt de bal. Altobello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 41%, Real Formaggio 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galletto - Real Formaggio 0:0

49e minuut.
Migueis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotov. Migueis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Varela zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Migueis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migueis geeft de bal voor. Pisula krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Vranas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ceo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Claudel controleert de bal met de borst. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Claudel onderschept slim de pass. Cuca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Claudel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Varela met een snel genomen vrije trap. Migueis is nu in balbezit. Migueis passt de bal in één keer door. Vranas rent richting de bal. Vranas draait met de bal, schiet en ... Altobello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Real Formaggio 1:0

58e minuut.
Vranas is nu in balbezit. Vranas haalt uit met een fantastische trap. Ceo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Migueis geeft een lange en hoge pass. Pisula springt en kopt de bal. Altobello bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - Real Formaggio 2:0

64e minuut.
Klungelig pakt Di Tuccio de bal. Cuca probeert naar een medespeler te passen. Modesto da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto da Silva haalt uit met een fantastische trap. Würtz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Migueis geeft de bal voor. Carvalho kopt de bal weg. Migueis is nu in balbezit. Migueis geeft een hoge lob. Pisula maakt een snoekduik en kopt de bal. Altobello bokst de bal weg. Vranas rent richting de bal. Vranas schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Pisula is nu in balbezit. Carvalho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pisula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Varela met een snel genomen vrije trap. Vranas krijgt zijn hoofd ertegen. Altobello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalho geeft een lange en hoge pass. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula geeft de bal voor. Vranas krijgt zijn hoofd ertegen. Altobello bokst de bal weg.

90e minuut.
Di Tuccio speelt de bal door. Varela probeert naar een medespeler te passen. Migueis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migueis passt de bal zonder na te denken. Vranas rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 32%, Real Formaggio 68%.
Galletto - Real Formaggio 2:0