Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uominietopi DonPepponi
largebisix Tactiek Makarena 1.4
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 12
7 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
66.8 gemiddelde waardering 72.6
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
briljant Verdedigen uitmuntend


16e minuut.
Palacio geeft de bal voor. Havas bereikt de bal nog maar net als eerste. Havas passt de bal zonder na te denken. Ovcharov rent richting de bal. Ovcharov haalt uit met een fantastische trap. Melissis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krsnik rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Havas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ovcharov springt en kopt de bal. Melissis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

21e minuut.
Sulea verovert de bal door een tackle van achteren. Sulea geeft een hoge lob. Kuryluk rent richting de bal. Ovcharov onderschept slim de pass. Ovcharov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bruzdewicz probeert naar een medespeler te passen. Baráth heeft problemen om de bal te vangen. Baráth passt de bal in één keer door. Ciołek rent richting de bal. Ciołek schiet op doel. Košťanský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - DonPepponi 1:0

29e minuut.
Havas controleert de bal met de borst. Havas geeft de bal voor. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uominietopi - DonPepponi 1:1

44e minuut.
Krsnik rent richting de bal. Krsnik passt de bal met de wreef. Havas met een sublieme pass. Ovcharov is nu in balbezit. Ovcharov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uominietopi 53%, DonPepponi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
uominietopi - DonPepponi 1:1

55e minuut.
Wągiel geeft een hoge lob. Mitkov heeft problemen om de bal te vangen. Bruzdewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitkov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Melissis bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Tzanetis is nu in balbezit. Tzanetis passt de bal zonder na te denken. Wągiel heeft problemen om de bal te vangen. Wągiel geeft de bal voor. Melissis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Krsnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - DonPepponi 1:2

58e minuut.
Wągiel met een snelle inworp. Tzanetis rent richting de bal. Tzanetis geeft een lange en hoge pass. Mitkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Melissis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - DonPepponi 1:3

64e minuut.
Mosquera probeert naar een medespeler te passen. Wągiel rent richting de bal. Wągiel speelt de bal door. Mitkov rent richting de bal. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Janketić probeert naar een medespeler te passen. Havas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bruzdewicz. Bruzdewicz krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Krsnik probeert naar een medespeler te passen. Dyjak heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tzanetis. Tzanetis krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Martinek passt de bal met de wreef. Wągiel met een sublieme pass. Daar is Mitkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - DonPepponi 1:4

84e minuut.
Tzanetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanetis passt de bal met de wreef. Mitkov rent richting de bal. Mitkov schiet op doel. Melissis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - DonPepponi 1:5

88e minuut.
Mitkov is nu in balbezit. Ovcharov is nu in balbezit. Grot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grot krijgt een gele kaart. Ovcharov raakt geblesseerd tijdens het duel. Mitkov neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - DonPepponi 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uominietopi 64%, DonPepponi 36%.
uominietopi - DonPepponi 1:6