Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DonPepponi uominietopi
Makarena 1.4 Tactiek largebisix
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
71.4 gemiddelde waardering 68.8
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Ovcharov kopt de bal weg. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wągiel zal de hoekschop nemen. Mitkov springt en kopt de bal. Melissis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Wągiel rent richting de bal. Palacio met een sublieme pass. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak geeft de bal voor. Ciołek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea passt de bal zonder na te denken. Mosquera is nu in balbezit. Ovcharov is nu in balbezit. Ovcharov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Wągiel passt de bal met de wreef. Tzanetis rent richting de bal. Palacio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palacio krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Tzanetis passt de bal met de wreef. Ovcharov is nu in balbezit. Jamróz verovert de bal door een tackle van achteren. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Illgen passt de bal zonder na te denken. Baráth is nu in balbezit. Baráth passt de bal in één keer door. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch haalt uit met een fantastische trap. Košťanský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martinek onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Baráth geeft een lange en hoge pass. Košťanský probeert naar een medespeler te passen. Tzanetis kopt de bal weg. Ovcharov kan de bal niet met de borst controleren. Ovcharov draait met de bal, schiet en ... Melissis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Sulea passt de bal zonder na te denken. Krsnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovcharov verovert de bal door een tackle van achteren. Ovcharov draait met de bal, schiet en ... Melissis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - uominietopi 1:0

36e minuut.
Martinek verovert de bal door een tackle van achteren. Dyjak onderschept slim de pass. Dyjak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stanuch de bal. Stanuch schiet op doel. Košťanský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPepponi 52%, uominietopi 48%.
DonPepponi - uominietopi 1:0

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mitkov stond buitenspel. Jamróz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mosquera is nu in balbezit. Mosquera geeft de bal voor. Mitkov springt en kopt de bal. Melissis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Janketić verovert de bal door een tackle van achteren. Dyjak is nu in balbezit. Janketić maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Janketić naar de kleedkamers voor een vroege douche. Dyjak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Illgen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dyjak is nu in balbezit. Dyjak geeft een hoge lob. Ciołek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DonPepponi - uominietopi 1:1

67e minuut.
Ovcharov verovert de bal door een tackle van achteren. Mitkov is nu in balbezit. Ovcharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovcharov haalt uit met een fantastische trap. Melissis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - uominietopi 2:1

73e minuut.
Wągiel draait met de bal, schiet en ... Melissis speelt de bal door. Wągiel kopt de bal weg. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. Melissis bokst de bal weg.

77e minuut.
Ovcharov kopt de bal weg. Krsnik rent richting de bal. Mitkov onderschept slim de pass. Mitkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - uominietopi 3:1

81e minuut.
Sulea kopt de bal weg. Jamróz heeft problemen om de bal te vangen. Krsnik rent richting de bal. Tzanetis onderschept slim de pass. Tzanetis haalt uit met een fantastische trap. Melissis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Mosquera speelt de bal door. Ovcharov rent richting de bal. Ovcharov met een sublieme pass. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov draait met de bal, schiet en ... Melissis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPepponi 40%, uominietopi 60%.
DonPepponi - uominietopi 3:1