Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Celtics AS Cajeta
FraT Tactiek 523|CL-Brev
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
64.6 gemiddelde waardering 73.3
very good Schieten formidable
formidable Passen outstanding
very good Verdedigen incredible


8e minuut.
Raspudić probeert naar een medespeler te passen. Jiménez rent richting de bal. Jiménez geeft een hoge lob. Zırhçıbaşı rent richting de bal. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Ventrella is nu in balbezit. Ventrella geeft een hoge lob. Bazán kopt de bal weg. Kastelic geeft een lange en hoge pass. Verkoppen krijgt zijn hoofd ertegen. Bastiani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Tresoldi geeft de bal voor. Ilică is nu in balbezit. Mordechaj verovert de bal door een tackle van achteren. Mordechaj draait met de bal, schiet en ... Kringe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - AS Cajeta 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 64%, AS Cajeta 36%.
F.C. Celtics - AS Cajeta 0:1

46e minuut.
Buchta komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Hermosillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zırhçıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zırhçıbaşı passt de bal zonder na te denken. Buchta is nu in balbezit. Buchta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 56%, AS Cajeta 44%.
F.C. Celtics - AS Cajeta 0:1