Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Cajeta F.C. Celtics
523|CL-Brev Tactiek FraT
45% Balbezit 55%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
72.8 gemiddelde waardering 66
formidable Schieten solid
incredible Passen formidable
incredible Verdedigen excellent


3e minuut.
Taube speelt de bal door. Krepek heeft problemen om de bal te vangen. Krepek probeert naar een medespeler te passen. Kastelic is nu in balbezit. Kastelic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mordechaj speelt de bal door. Zırhçıbaşı rent richting de bal. van Nieuwkerk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Nieuwkerk krijgt een gele kaart. Zırhçıbaşı raakt geblesseerd tijdens het duel. Mordechaj neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - F.C. Celtics 1:0

15e minuut.
Calandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mea. Mea krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Inworp. Tresoldi met een snelle inworp. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Zırhçıbaşı krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Mordechaj is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Nieuwkerk. Mordechaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Auriolo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mordechaj maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tresoldi probeert naar een medespeler te passen. Mordechaj is nu in balbezit. Taube tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taube krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kringe trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auriolo met de inworp. Tresoldi geeft een lange en hoge pass. Mordechaj springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vitoriano onderschept slim de pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez speelt de bal door. Mordechaj is nu in balbezit. Mordechaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tresoldi met een sublieme pass. Vitoriano verovert de bal door een tackle van achteren. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ... Kringe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - F.C. Celtics 2:0

42e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez geeft een hoge lob. Mordechaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 36%, F.C. Celtics 64%.
AS Cajeta - F.C. Celtics 2:0

49e minuut.
Auriolo speelt de bal door. Tresoldi speelt de bal door. Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez geeft een hoge lob. Zırhçıbaşı maakt een snoekduik en kopt de bal. Kringe bokst de bal weg.

51e minuut.
Mea geeft een lange en hoge pass. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft de bal voor. Vitoriano probeert de bal aan de voet te houden. Mordechaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Jiménez geeft de bal voor. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı haalt uit met een fantastische trap. Kringe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - F.C. Celtics 3:0

56e minuut.
Tresoldi passt de bal zonder na te denken. Mea is nu in balbezit. Mea passt de bal met de wreef. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı schiet op doel. Kringe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Galicia onderschept slim de pass. Vitoriano onderschept slim de pass. Matthies bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthies heeft problemen om de bal te vangen. Matthies haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Auriolo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tresoldi de bal. Tresoldi probeert naar een medespeler te passen. Zırhçıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ... Kringe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Matthies bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Vitoriano begaat een overtreding. Vitoriano krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Galicia geeft de bal voor. Jiménez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Nieuwkerk. Jiménez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 28%, F.C. Celtics 72%.
AS Cajeta - F.C. Celtics 3:0