Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spezia valsesia
43w2.low Tactiek avantitutta2
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 67
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
N`Gotty passt de bal zonder na te denken. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov geeft een lange en hoge pass. N`Gotty is nu in balbezit. N`Gotty schiet op doel. Ochocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Brichta controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Salamoni neemt vlug de vrije trap. Zamboni kopt de bal weg. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pisacreta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brichta de bal. Brichta geeft een lange en hoge pass. Leone krijgt zijn hoofd ertegen. Szulej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - valsesia 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Atleti de bal. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Atleti begaat een overtreding. Leone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bilica komt bij de bal en schiet. Szulej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mezzadra springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pejanović geeft een hoge lob. Brichta kopt de bal weg. Mezzadra is nu in balbezit. Mezzadra haalt uit met een fantastische trap. Szulej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - valsesia 0:2

16e minuut.
Pisacreta passt de bal in één keer door. Frątczak onderschept slim de pass. Mezzadra rent richting de bal. Mezzadra draait met de bal, schiet en ... Szulej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - valsesia 0:3

18e minuut.
Bilica probeert naar een medespeler te passen. Zamboni is nu in balbezit. Zamboni passt de bal in één keer door. Leone is nu in balbezit. Leone geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
N`Gotty probeert de bal met de borst te controleren. Maisinger rent richting de bal. Yuejin geeft een lange en hoge pass. Leone rent richting de bal. Leone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Morda heeft problemen om de bal te vangen. Leone kopt de bal weg. Salamoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mezzadra rent richting de bal. Mezzadra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bilica rent richting de bal. Soriente is nu in balbezit. Bilica verovert de bal door een tackle van achteren. Bilica geeft de bal voor. Mezzadra krijgt zijn hoofd ertegen. Szulej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Salamoni heeft problemen om de bal te vangen. Mezzadra rent richting de bal. Mezzadra geeft de bal voor. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone draait met de bal, schiet en ... Szulej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brichta neemt de hoekschop. Mezzadra springt en kopt de bal. Paal! Szulej bokst de bal weg.

40e minuut.
Radi kopt de bal weg. Soriente heeft problemen om de bal te vangen. Soriente speelt de bal door. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov geeft een hoge lob. Ochocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Soriente passt de bal in één keer door. Morda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov geeft een hoge lob. Quốc Anh krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia 62%, valsesia 38%.
Spezia - valsesia 0:3

48e minuut.
Mitkov rent richting de bal. Mitkov probeert naar een medespeler te passen. N`Gotty heeft problemen om de bal te vangen. N`Gotty haalt uit met een fantastische trap. Ochocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - valsesia 1:3

51e minuut.
Mitkov verovert de bal door een tackle van achteren. Mitkov geeft een hoge lob. N`Gotty kopt de bal weg. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Anh schiet op doel. Ochocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. N`Gotty rent richting de bal. N`Gotty haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Leone is nu in balbezit. Mezzadra is nu in balbezit. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzadra rent richting de bal. Mezzadra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bilica passt de bal zonder na te denken. Zamboni is nu in balbezit. Atleti is nu in balbezit. Zamboni verovert de bal door een tackle van achteren. Zamboni schiet op doel. Szulej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mezzadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzadra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - valsesia 1:4

66e minuut.
Salamoni passt de bal in één keer door. Daar is Soriente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilica speelt de bal door. Mezzadra heeft problemen om de bal te vangen. Mezzadra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Leone probeert naar een medespeler te passen. Mezzadra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frątczak. Mezzadra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bilica neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - valsesia 1:5

89e minuut.
Kocić speelt de bal door. Mezzadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Soriente is nu in balbezit. Mezzadra verovert de bal door een tackle van achteren. Mezzadra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia 63%, valsesia 37%.
Spezia - valsesia 1:5