Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DonPepponi Real Formaggio
Makarena 1.4 Tactiek ala+3
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
71.5 gemiddelde waardering 66.9
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


12e minuut.
Cuca kopt de bal weg. Modesto da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Modesto da Silva met een sublieme pass. Ghisellini is nu in balbezit. Ghisellini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Havas met een sublieme pass. Mitkov is nu in balbezit. Kotov onderschept slim de pass. Genovese verovert de bal door een tackle van achteren. Genovese draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mosquera passt de bal in één keer door. Wągiel is nu in balbezit. Met opzet legt Rovarotto zijn tegenspeler op de grond. Wągiel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

30e minuut.
Ceo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wągiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tzanetis geeft een lange en hoge pass. Genovese springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zocca kopt de bal weg. Barredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghisellini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghisellini krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Tzanetis speelt de bal door. Wągiel heeft problemen om de bal te vangen. Wągiel geeft de bal voor. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov schiet op doel. Altobello bokst de bal weg.

39e minuut.
Cuca passt de bal zonder na te denken. Zocca heeft problemen om de bal te vangen. Havas speelt de bal door. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov schiet op doel. Altobello bokst de bal weg.

42e minuut.
Wągiel met een snelle inworp. Klungelig pakt Tzanetis de bal. Tzanetis geeft de bal voor. Genovese springt en kopt de bal. Altobello probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPepponi 50%, Real Formaggio 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DonPepponi - Real Formaggio 0:0

62e minuut.
Kotov rent richting de bal. Kotov geeft de bal voor. Ghisellini rent richting de bal. Ghisellini schiet op doel. Košťanský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - Real Formaggio 0:1

74e minuut.
Havas speelt de bal door. Wągiel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carvalho. Carvalho krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Tzanetis is nu in balbezit. Tzanetis passt de bal met de wreef. Wągiel rent richting de bal. Wągiel geeft een lange en hoge pass. Genovese springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wągiel rent richting de bal. Wągiel geeft een lange en hoge pass. Havas bereikt de bal nog maar net als eerste. Havas geeft een hoge lob. Genovese springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPepponi 43%, Real Formaggio 57%.
DonPepponi - Real Formaggio 0:1