Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Formaggio DonPepponi
ala+3 Tactiek Makarena 1.4
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
70.1 gemiddelde waardering 70.3
formidable Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


9e minuut.
Kotov onderschept slim de pass. Kotov passt de bal in één keer door. Modesto da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto da Silva geeft de bal voor. Zamperetti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sowiński geeft een hoge lob. Zamperetti kopt de bal weg. Janketić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acerbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerbis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Modesto da Silva is nu in balbezit. Modesto da Silva speelt de bal door. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli schiet op doel. Košťanský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - DonPepponi 1:0

18e minuut.
Janketić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sowiński de bal. Mitkov rent richting de bal. Ovcharov is nu in balbezit. Ovcharov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Tzanetis met een snelle inworp. Wągiel is nu in balbezit. Wągiel geeft een lange en hoge pass. Mitkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Altobello bokst de bal weg.

23e minuut.
Mitkov rent richting de bal. Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zborowski geeft een hoge lob. Mitkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Altobello bokst de bal weg. Ovcharov rent richting de bal. Paal! Ovcharov is nu in balbezit. Ovcharov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Formaggio - DonPepponi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 59%, DonPepponi 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Formaggio - DonPepponi 1:1

48e minuut.
Tzanetis rent richting de bal. Tzanetis passt de bal zonder na te denken. Wągiel is nu in balbezit. Wągiel geeft een lange en hoge pass. Mitkov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wągiel met de inworp. Tzanetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanetis geeft de bal voor. Ovcharov rent richting de bal. Ovcharov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Łukasiak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zborowski met de inworp. Tzanetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanetis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tzanetis speelt de bal door. Zborowski rent richting de bal. Zborowski speelt de bal door. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov schiet op doel. Altobello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Klungelig pakt Kotov de bal. Mitkov probeert naar een medespeler te passen. Wągiel is nu in balbezit. Wągiel geeft een hoge lob. Mitkov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 58%, DonPepponi 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Formaggio - DonPepponi 1:1