Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galletto uominietopi
Nuovo Panico Al2 Tactiek largebidexx
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 5
75.1 gemiddelde waardering 66.2
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
uitmuntend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Dyjak geeft een lange en hoge pass. Francois rent richting de bal. Francois geeft de bal voor. Pisula rent richting de bal. Pisula schiet op doel. Melissis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Mesa onderschept slim de pass. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua geeft de bal voor. Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk is nu in balbezit. Laurent onderschept slim de pass. Laurent haalt uit met een fantastische trap. Melissis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Baraniecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa begaat een overtreding. Dyjak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dyjak kan niet meer verder spelen. Satkınç komt het veld opgelopen. Satkınç zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Illgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgen geeft een lange en hoge pass. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Daar is Zurovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciołek is nu in balbezit. Zurovac begaat een overtreding. Ciołek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ciołek kan niet meer verder spelen. Okagawa komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Zurovac onderschept slim de pass. Lantigua geeft een lange en hoge pass. Pisula met een sublieme pass. Laurent rent richting de bal. Laurent haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - uominietopi 1:0

37e minuut.
Migueis geeft een hoge lob. Palacio kopt de bal weg. Lantigua speelt de bal door. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lantigua geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laurent springt en kopt de bal. Melissis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Stanuch is nu in balbezit. Stopper onderschept slim de pass. Stopper passt de bal zonder na te denken. Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 41%, uominietopi 59%.
Galletto - uominietopi 1:0

51e minuut.
Palacio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lantigua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Tuccio geeft de bal voor. Laurent springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Migueis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Migueis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Di Tuccio met een snel genomen vrije trap. Daar is Migueis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Migueis geeft een lange en hoge pass. Palacio kopt de bal weg. Melissis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - uominietopi 2:0

58e minuut.
Migueis geeft de bal voor. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pisula zijn tegenspeler op de grond. Pisula is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Lang geeft een hoge lob. Baraniecki kopt de bal weg. Daar is Francois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanuch rent richting de bal. Stanuch schiet op doel. Würtz bokst de bal weg.

61e minuut.
Migueis passt de bal zonder na te denken. Daar is Laurent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraniecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laurent raakt geblesseerd tijdens het duel. Laurent zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Melissis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Laurent is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - uominietopi 3:0

64e minuut.
Kuryluk heeft problemen om de bal te vangen. Stopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bruzdewicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Lang geeft de bal voor. Migueis is nu in balbezit. Migueis geeft de bal voor. Laurent rent richting de bal. Laurent draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Baráth is nu in balbezit. Inworp. Satkınç met de inworp. Baráth rent richting de bal. Baráth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Inworp. Illgen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lang rent richting de bal. Stanuch verovert de bal door een tackle van achteren. Stanuch draait met de bal, schiet en ... Würtz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Stopper geeft een hoge lob. Laurent rent richting de bal. Kuryluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent verovert de bal door een tackle van achteren. Laurent draait met de bal, schiet en ... Melissis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 33%, uominietopi 67%.
Galletto - uominietopi 3:0