Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uominietopi Galletto
largebidexx Tactiek Rigestpanic
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
67.2 gemiddelde waardering 73.6
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Illgen rent richting de bal. Krsnik rent richting de bal. Illgen met een sublieme pass. Stanuch rent richting de bal. Stanuch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Lang is nu in balbezit. Lang passt de bal met de wreef. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - Galletto 0:1

15e minuut.
Palacio kopt de bal weg. Illgen geeft een lange en hoge pass. Petru heeft problemen om de bal te vangen. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch draait met de bal, schiet en ... Würtz bokst de bal weg.

23e minuut.
Jamróz probeert de bal met de borst te controleren. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamróz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pisula raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Tuccio komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Vranas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula is nu in balbezit. Jamróz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pisula raakt geblesseerd tijdens het duel. Vranas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Melissis bokst de bal weg.

33e minuut.
Melissis trapt de bal weg. Di Tuccio kopt de bal weg. Klungelig pakt Jamróz de bal. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula draait met de bal, schiet en ... Melissis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Vranas passt de bal zonder na te denken. Migueis is nu in balbezit. Migueis passt de bal in één keer door. Daar is Pisula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - Galletto 0:2

42e minuut.
Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio geeft een hoge lob. Inworp. Di Tuccio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varela geeft een lange en hoge pass. Melissis bokst de bal weg. Pisula rent richting de bal. Pisula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - Galletto 0:3

44e minuut.
Migueis is nu in balbezit. Migueis geeft de bal voor. Palacio kopt de bal weg. Di Tuccio geeft een hoge lob. Pisula maakt een snoekduik en kopt de bal. Melissis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uominietopi 57%, Galletto 43%.
uominietopi - Galletto 0:3

51e minuut.
Stopper verovert de bal door een tackle van achteren. Stopper geeft een hoge lob. Jamróz controleert de bal met de borst. Pisula rent richting de bal. Pisula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Varela geeft een hoge lob. Krsnik heeft problemen om de bal te vangen. Vranas is nu in balbezit. Vranas haalt uit met een fantastische trap. Melissis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - Galletto 0:4

54e minuut.
Vranas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranas passt de bal zonder na te denken. Migueis geeft een lange en hoge pass. Vranas springt en kopt de bal. Jamróz probeert de bal aan de voet te houden. Melissis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Lang geeft een hoge lob. Daar is Krsnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisula rent richting de bal. Pisula draait met de bal, schiet en ... Melissis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - Galletto 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uominietopi 58%, Galletto 42%.
uominietopi - Galletto 0:5