Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
valsesia F.C. Celtics
avantitutta2 Tactiek FraT
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
69.8 gemiddelde waardering 67
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Pisacreta passt de bal in één keer door. Mezzadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek rent richting de bal. Mezzadra verovert de bal door een tackle van achteren. Mezzadra haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pisacreta passt de bal met de wreef. Mezzadra rent richting de bal. van Nieuwkerk maakt een afschuwelijke overtreding. Mezzadra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pisacreta wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bilica. Bilica krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Brichta kopt de bal weg. Pisacreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisacreta geeft de bal voor. Leone springt en kopt de bal. Kringe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
valsesia - F.C. Celtics 1:0

25e minuut.
Taube kopt de bal weg. Pisacreta is nu in balbezit. Pisacreta passt de bal met de wreef. Kastelic geeft de bal voor. Verkoppen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mugri speelt de bal door. Daar is Ventrella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventrella met een sublieme pass. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen schiet op doel. Ochocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
valsesia - F.C. Celtics 1:1

44e minuut.
Pisacreta met een sublieme pass. Brichta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Nieuwkerk. van Nieuwkerk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: valsesia 47%, F.C. Celtics 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
valsesia - F.C. Celtics 1:1

46e minuut.
Leone rent richting de bal. Taube onderschept slim de pass. Mezzadra begaat een overtreding. Mezzadra krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Pisacreta probeert naar een medespeler te passen. Brichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brichta passt de bal zonder na te denken. Mezzadra rent richting de bal. Mezzadra haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
valsesia - F.C. Celtics 2:1

55e minuut.
Mugri passt de bal met de wreef. Pisacreta met een sublieme pass. Brichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brichta geeft een hoge lob. Mezzadra springt en kopt de bal. Kringe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ilică verovert de bal door een tackle van achteren. Leone is nu in balbezit. Ilică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilică krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Ngọc Cảnh probeert naar een medespeler te passen. Pisacreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisacreta geeft de bal voor. Taube probeert de bal aan de voet te houden. Mezzadra rent richting de bal. Kringe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mezzadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzadra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
valsesia - F.C. Celtics 3:1

84e minuut.
Ventrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventrella probeert naar een medespeler te passen. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen schiet op doel. Ochocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
valsesia - F.C. Celtics 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: valsesia 48%, F.C. Celtics 52%.
valsesia - F.C. Celtics 3:2