Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Celtics valsesia
FraT Tactiek avantitutta2
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.4 gemiddelde waardering 69.2
zeer goed Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Winzenried bereikt de bal nog maar net als eerste. Winzenried met een sublieme pass. Brichta rent richting de bal. Brichta geeft een lange en hoge pass. Leone springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hermosillo geeft een lange en hoge pass. Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisacreta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pisacreta krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Matthies passt de bal zonder na te denken. Ventrella rent richting de bal. Ventrella passt de bal zonder na te denken. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mugri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kastelic is nu in balbezit. Kastelic geeft een lange en hoge pass. Verkoppen springt en kopt de bal. Ochocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Matthies bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthies passt de bal met de wreef. Kastelic is nu in balbezit. Kastelic geeft een hoge lob. Verkoppen krijgt zijn hoofd ertegen. Ochocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pisacreta passt de bal zonder na te denken. Brichta is nu in balbezit. Brichta passt de bal met de wreef. Mezzadra is nu in balbezit. Mezzadra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - valsesia 0:1

45e minuut.
Ventrella heeft problemen om de bal te vangen. Bilica speelt de bal door. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen draait met de bal, schiet en ... Ochocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Celtics - valsesia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 43%, valsesia 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Celtics - valsesia 1:1

50e minuut.
Krepek rent richting de bal. Kocić onderschept slim de pass. Kocić probeert naar een medespeler te passen. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. Ochocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kocić passt de bal zonder na te denken. Bilica rent richting de bal. Bilica passt de bal in één keer door. Mezzadra is nu in balbezit. Mezzadra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kastelic kopt de bal weg. Brichta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mugri. Mugri krijgt een gele kaart.

67e minuut.
van Nieuwkerk geeft een hoge lob. Inworp. Pisacreta met een snelle inworp. Brichta geeft een lange en hoge pass. Leone krijgt zijn hoofd ertegen. Kringe bokst de bal weg. Klungelig pakt Vitoriano de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - valsesia 1:2

69e minuut.
Taube met een sublieme pass. Daar is Ventrella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezzadra begaat een overtreding. Mezzadra krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Pisacreta is nu in balbezit. Pisacreta passt de bal zonder na te denken. Brichta met een sublieme pass. Mezzadra rent richting de bal. Mezzadra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Leone rent richting de bal. Mezzadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mezzadra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mezzadra zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!

75e minuut.
Kastelic rent richting de bal. Kastelic passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Verkoppen de bal. Verkoppen schiet op doel. Ochocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Celtics - valsesia 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 55%, valsesia 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Celtics - valsesia 2:2