Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Cajeta Spezia
4T2-L Tactiek 43w2.low
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
53.8 gemiddelde waardering 56.7
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


26e minuut.
Počiatek geeft de bal voor. Mordechaj is nu in balbezit. Spiegel begaat een overtreding. Spiegel krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Lombaerts heeft problemen om de bal te vangen. Megyebíró rent richting de bal. Megyebíró passt de bal met de wreef. N`Gotty rent richting de bal. N`Gotty draait met de bal, schiet en ... Momčilović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Barta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barta met een sublieme pass. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordechaj verovert de bal door een tackle van achteren. Mordechaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Franzen de bal. Machabeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzen verovert de bal door een tackle van achteren. Franzen geeft een hoge lob. Šumaher maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 57%, Spezia 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Cajeta - Spezia 0:0

46e minuut.
Buchta komt het veld opgelopen. Włodarz komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Morda probeert naar een medespeler te passen. Šumaher bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Raspudić zijn tegenspeler op de grond. Raspudić krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Buchta onderschept slim de pass. Buchta met een sublieme pass. Franzen is nu in balbezit. Ozzella onderschept slim de pass. Ozzella draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Spezia 1:0

79e minuut.
Megyebíró met de inworp. Lombaerts is nu in balbezit. Lombaerts speelt de bal door. Buchta rent richting de bal. Buchta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lombaerts geeft de bal voor. Ozzella rent richting de bal. Franzen begaat een overtreding. Ozzella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Porru neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 47%, Spezia 53%.
AS Cajeta - Spezia 1:0