Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spezia AS Cajeta
43w2.low Tactiek 5V2|L
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
58.9 gemiddelde waardering 71.4
solid Schieten formidable
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Picamiolos controleert de bal met de borst. Auriolo rent richting de bal. Auriolo passt de bal zonder na te denken. Zırhçıbaşı rent richting de bal. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ... Salamoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Auriolo met de inworp. Tresoldi kan de bal niet met de borst controleren. Tresoldi geeft een lange en hoge pass. Zırhçıbaşı krijgt zijn hoofd ertegen. Salamoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Quốc Anh kan de bal niet met de borst controleren. Avenia onderschept slim de pass. Avenia met een sublieme pass. Mordechaj heeft problemen om de bal te vangen. Mordechaj draait met de bal, schiet en ... Salamoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Auriolo geeft een lange en hoge pass. Frątczak kopt de bal weg. Soriente heeft problemen om de bal te vangen. Avenia rent richting de bal. Avenia schiet op doel. Salamoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Galicia geeft een hoge lob. Zırhçıbaşı kopt de bal weg. Tresoldi speelt de bal door. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Avenia geeft een hoge lob. Zırhçıbaşı controleert de bal met de borst. Atleti is nu in balbezit. Zırhçıbaşı onderschept slim de pass. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ... Salamoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Aakula geeft een hoge lob. Tresoldi rent richting de bal. N`Gotty verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Anh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Galicia verovert de bal door een tackle van achteren. Galicia speelt de bal door. Auriolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zırhçıbaşı rent richting de bal. Zırhçıbaşı schiet op doel. Salamoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Atleti bereikt de bal nog maar net als eerste. Atleti geeft de bal voor. Mitkov is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mitkov neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia 68%, AS Cajeta 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spezia - AS Cajeta 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Avenia de bal. Soriente probeert naar een medespeler te passen. Picamiolos speelt de bal door. N`Gotty bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gotty haalt uit met een fantastische trap. Bastiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Soriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Avenia verovert de bal door een tackle van achteren. Avenia geeft de bal voor. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Soriente is nu in balbezit. Tresoldi onderschept slim de pass. Tresoldi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zırhçıbaşı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zırhçıbaşı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Frątczak geeft een lange en hoge pass. Radi controleert de bal met de borst. Auriolo probeert naar een medespeler te passen. Zırhçıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zırhçıbaşı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Auriolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Mordechaj is nu in balbezit. Mordechaj haalt uit met een fantastische trap. Salamoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - AS Cajeta 0:1

61e minuut.
Tresoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Auriolo speelt de bal door. Frątczak is nu in balbezit. Zırhçıbaşı onderschept slim de pass. Zırhçıbaşı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Radi is nu in balbezit. Raspudić rent richting de bal. Raspudić geeft de bal voor. Mordechaj is nu in balbezit. Mordechaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Frątczak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Galicia is nu in balbezit. Galicia geeft een lange en hoge pass. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zırhçıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak onderschept slim de pass. Frątczak geeft een hoge lob. Quốc Anh is nu in balbezit. Quốc Anh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia 66%, AS Cajeta 34%.
Spezia - AS Cajeta 0:1