Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Cajeta Galletto
4T2-L Tactiek Nuovo Panico Al2
47% Balbezit 53%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 45
4 Overtredingen 0
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
47.5 gemiddelde waardering 69.3
goed Schieten magisch
goed Passen wonderbaarlijk
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Lombaerts geeft een lange en hoge pass. Di Tuccio probeert naar een medespeler te passen. Laurent rent richting de bal. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Di Tuccio heeft problemen om de bal te vangen. Di Tuccio passt de bal met de wreef. Kiss probeert naar een medespeler te passen. Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent schiet op doel. Momčilović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Mordechaj is nu in balbezit. Francois onderschept slim de pass. Francois geeft een hoge lob. Laurent kan de bal niet met de borst controleren. Laurent draait met de bal, schiet en ... Momčilović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Lantigua met een sublieme pass. Coady verovert de bal door een tackle van achteren. Machabeli probeert naar een medespeler te passen. Migueis geeft een lange en hoge pass. Pisula springt en kopt de bal. Momčilović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula rent richting de bal. Počiatek verovert de bal door een tackle van achteren. Laurent rent richting de bal. Laurent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Galletto 0:1

10e minuut.
Barta bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent onderschept slim de pass. Lombaerts begaat een overtreding. Lombaerts krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Laurent raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Tuccio met een snel genomen vrije trap. Migueis kopt de bal weg. Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula is nu in balbezit. Pisula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Galletto 0:2

11e minuut.
Avenia is nu in balbezit. Avenia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula draait met de bal, schiet en ... Momčilović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Lantigua onderschept slim de pass. Lantigua speelt de bal door. Daar is Laurent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurent haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Galletto 0:3

16e minuut.
Laurent rent richting de bal. Coady onderschept slim de pass. Coady met een sublieme pass. Pisula is nu in balbezit. Pisula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Lantigua is nu in balbezit. Lantigua geeft een lange en hoge pass. Pisula is nu in balbezit. Pisula schiet op doel. Momčilović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kilar rent richting de bal. Lantigua verovert de bal door een tackle van achteren. Lantigua passt de bal met de wreef. Pisula is nu in balbezit. Pisula schiet op doel. Momčilović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent schiet op doel. Momčilović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Galletto 0:4

21e minuut.
Migueis geeft de bal voor. Momčilović speelt de bal door. Kiss geeft een hoge lob. Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Migueis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migueis geeft een hoge lob. Laurent kopt de bal weg. Pisula rent richting de bal. Pisula schiet op doel. Momčilović bokst de bal weg.

27e minuut.
Pisula kopt de bal weg. Lombaerts probeert naar een medespeler te passen. Migueis rent richting de bal. Migueis geeft een hoge lob. Laurent maakt een snoekduik en kopt de bal. Momčilović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Galletto 0:5

28e minuut.
Coady raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raspudić komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Włodarz heeft problemen om de bal te vangen. Počiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent rent richting de bal. Laurent draait met de bal, schiet en ... Momčilović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Galletto 0:6

33e minuut.
Lombaerts speelt de bal door. Migueis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raspudić. Raspudić krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Di Tuccio met een sublieme pass. Migueis rent richting de bal. Raspudić begaat een overtreding. Raspudić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
Migueis rent richting de bal. Migueis geeft een hoge lob. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Migueis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migueis speelt de bal door. Laurent rent richting de bal. Laurent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Galletto 0:7

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Migueis neemt de hoekschop. Daar is Laurent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurent draait met de bal, schiet en ... Momčilović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Galletto 0:8

41e minuut.
Migueis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migueis geeft de bal voor. Laurent kopt de bal weg. Pisula is nu in balbezit. Pisula haalt uit met een fantastische trap. Momčilović bokst de bal weg.

44e minuut.
Lantigua geeft de bal voor. Počiatek heeft problemen om de bal te vangen. Laurent rent richting de bal. Laurent schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Galletto 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 89%, Galletto 11%.
AS Cajeta - Galletto 0:9

46e minuut.
Thế Phúc komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Migueis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Tuccio geeft een lange en hoge pass. Laurent maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Galletto 0:10

52e minuut.
Klungelig pakt Stopper de bal. Stopper geeft een hoge lob. Migueis met een sublieme pass. Laurent rent richting de bal. Laurent draait met de bal, schiet en ... Momčilović bokst de bal weg. Laurent probeert naar een medespeler te passen. Pisula is nu in balbezit. Pisula schiet op doel. Momčilović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Galletto 0:11

54e minuut.
Machabeli is nu in balbezit. Machabeli passt de bal in één keer door. Laurent is nu in balbezit. Laurent schiet op doel. Momčilović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Galletto 0:12

55e minuut.
Laurent verovert de bal door een tackle van achteren. Laurent passt de bal in één keer door. Pisula probeert de bal aan de voet te houden. Migueis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migueis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Počiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Počiatek geeft de bal voor. Lantigua geeft de bal voor. Laurent springt en kopt de bal. Momčilović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Galletto 0:13

59e minuut.
Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang geeft een hoge lob. Pisula kopt de bal weg. Laurent is nu in balbezit. Laurent haalt uit met een fantastische trap. Momčilović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mesa verovert de bal door een tackle van achteren. Mesa geeft de bal voor. Laurent kopt de bal weg. Pisula is nu in balbezit. Pisula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Stopper geeft een lange en hoge pass. Pisula rent richting de bal. Laurent is nu in balbezit. Laurent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Galletto 0:14

64e minuut.
Thế Phúc probeert naar een medespeler te passen. Lang speelt de bal door. Avenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula onderschept slim de pass. Pisula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Lantigua passt de bal zonder na te denken. Migueis rent richting de bal. Migueis met een sublieme pass. Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lantigua verovert de bal door een tackle van achteren. Lantigua geeft een hoge lob. Włodarz rent richting de bal. Pisula onderschept slim de pass. Pisula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Momčilović trapt de bal weg. Lantigua kopt de bal weg. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisula schiet op doel. Momčilović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cajeta - Galletto 0:15

80e minuut.
Lang rent richting de bal. Lang geeft een lange en hoge pass. Migueis rent richting de bal. Migueis geeft de bal voor. Pisula maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Di Tuccio met een sublieme pass. Migueis is nu in balbezit. Počiatek begaat een overtreding. Počiatek krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Migueis is nu in balbezit. Migueis geeft een hoge lob. Laurent kopt de bal weg. Klungelig pakt Pisula de bal. Pisula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Kiss probeert naar een medespeler te passen. Migueis is nu in balbezit. Migueis geeft een hoge lob. Laurent is nu in balbezit. Laurent schiet op doel. Momčilović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cajeta 85%, Galletto 15%.
AS Cajeta - Galletto 0:15