Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DonPepponi valsesia
Makarena 1.4 Tactiek avantitutta2
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
71.3 gemiddelde waardering 71.2
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen brilliant


18e minuut.
Winzenried bereikt de bal nog maar net als eerste. Winzenried passt de bal zonder na te denken. Leone is nu in balbezit. Leone haalt uit met een fantastische trap. Košťanský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPepponi - valsesia 0:1

25e minuut.
Wągiel geeft een lange en hoge pass. Mitkov rent richting de bal. Kocić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ovcharov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ochocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bilica met een sublieme pass. Brichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brichta speelt de bal door. Mezzadra rent richting de bal. Mezzadra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bilica kopt de bal weg. Mezzadra is nu in balbezit. Mosquera begaat een overtreding. Mezzadra raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bilica neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ngọc Cảnh kopt de bal weg. Mezzadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruchów onderschept slim de pass. Leone onderschept slim de pass. Leone draait met de bal, schiet en ... Košťanský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera is nu in balbezit. Mosquera geeft de bal voor. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Wągiel speelt de bal door. Mosquera rent richting de bal. Mosquera geeft de bal voor. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov haalt uit met een fantastische trap. Ochocki bokst de bal weg.

41e minuut.
Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zborowski geeft een lange en hoge pass. Ovcharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovcharov schiet op doel. Ochocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPepponi 47%, valsesia 53%.
DonPepponi - valsesia 0:1

52e minuut.
Wągiel heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Wągiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tzanetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanetis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Wągiel met de inworp. Tzanetis speelt de bal door. Wągiel is nu in balbezit. Wągiel geeft een hoge lob. Mitkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Ochocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Zborowski passt de bal met de wreef. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel probeert naar een medespeler te passen. Ovcharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovcharov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPepponi 43%, valsesia 57%.
DonPepponi - valsesia 0:1